);

Verhuizen


Wat u mag verwachten van onze verhuizers

Tijdens ons vierjarig bestaan hebben wij een team van professionals gecreëerd waarbij de nadruk ligt op; vriendelijkheid, verantwoording, vakmanschap en teamwork. Uw verhuizing wordt hierdoor altijd snel en vakkundig uitgevoerd.

Professionele Verhuizers

Binnen ons team heeft iedere medewerker zijn eigen specialisatie.  Of het nu gaat om een: ‘appartement in de binnenstad’,’ een studentenkamer’ , ‘een villa in Rozendaal’ of een ‘kantoorverhuizing . Wij regisseren en voeren de verhuizing uit van a tot z voor een prijs vanaf € 35,00 per verhuizer per uur.


Verhuiswagens tot 35m3

Onze verhuiswagens kunnen tot 35 kubieke meter in een keer tegelijk vervoeren. De verhuisauto’s hebben al het nodige beschermingsmateriaal aan boord; dekens, verpakkingsmateriaal, trolleys, meubel- en archiefkasthondjes en montage gereedschap. Voor kleinere verhuizingen hebben we de beschikking over de compacte Citytruck.

Uw verhuizing is goed verzekerd

Ons team verhuist u met beleid en zijn uiterst voorzichtig met uw spullen. Verhuizen is echter mensenwerk,  mocht er toch een ongelukje gebeuren dan zijn wij hiervoor verzekerd bij de beste transport- en verhuisverzekeraar van Nederland;  TVM verzekeringen. AIV 2006

Geen voorrijkosten bij verhuizingen

Wij verhuizen in uw regio en ver daarbuiten. Tot 35 km rondom uw regio rekenen wij geen voorrijkosten, buiten  35 km tot aan Groningen rekenen wij maximaal € 50,00 voorrijkosten

Tijdelijke opslag bij verhuizing

Wij beschikken over afgesloten  opslagruimten die wij  beschikbaar stellen aan onze klanten die tijdelijk  hun goederen moeten opslaan ivm wachttijd voor hun nieuwe woning.

Gratis verhuisdozen en andere inpakmaterialen

Wij verstrekken gratis verhuisdozen, boekendozen en inpakmateriaal. Deze worden door onze verhuisadviseur bij u thuis afgeleverd. Onze verhuisadviseur maakt direct een overzicht van de verhuizing en koppelt hier een verwachte verhuistijd aan vast.
Bel voor een gratis afspraak met onze verhuisadviseur Tel: 06-12595216‘Wij maken verhuizen leuk!’