Verhuisbedrijf Zevenaar

Als u binnenkort gaat verhuizen, kan het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf in Zevenaar een goede keuze zijn. Het kan een stressvolle en vermoeiende ervaring zijn om alles zelf te doen, vooral als u geen ervaring hebt met het verhuizen van grote meubels of breekbare spullen. Gelukkig kunnen wij als verhuisbedrijf nabij Zevenaar u volledig ontzorgen op het gebied van uw verhuizing. Lees verder voor meer informatie!

Verhuisbedrijf in Zevenaar regelen via Verhuizen Rondom Arnhem

Als u gaat verhuizen naar of van Zevenaar dan is Verhuizen Rondom Arnhem de perfecte partner voor u! Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van begin tot eind perfect verloopt. Met jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt verhuisd. Onze verhuizers pakken alles op een efficiënte manier in zodat alles snel en veilig wordt verplaatst.

Verder halen onze verhuizers ook uw meubels in- en uit elkaar als dit nodig is. Uw bed zal bijvoorbeeld niet door de deuren van uw huis heen passen. Daarom is het belangrijk dat deze meubels op een veilige en efficiënte manier uit elkaar gehaald worden, zodat alles weer makkelijk in elkaar gezet kan worden.

Daarna zorgen we ervoor dat alles naar de transportwagen wordt vervoerd en dat alles in uw nieuwe woning wordt klaargezet zodat u snel kunt genieten. Het inhuren van een verhuisbedrijf in Zevenaar kan u veel gemak bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van vrienden of familieleden die u kunnen helpen met uw verhuizing. Als verhuisbedrijf doen wij al het werk voor u, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken, zoals het inrichten van uw nieuwe huis.

Tarieven voor een verhuizing in Zevenaar

Als u kiest voor Verhuizen Rondom Arnhem dan hebben wij twee tarieven voor u klaar liggen. Voor een middelgrote verhuizing tellen we een tarief van € 999 inclusief BTW. Als u hiervoor kiest dan wordt u geholpen door drie van onze ervaren verhuizers. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast declareren we ook geen voorrijkosten en is de hele verhuizing verzekerd mocht er iets fout gaan.

Hiernaast hebben we ook nog een tarief dat is bedoeld voor kleinere verhuizingen. Hier hangt een prijskaartje aan van € 720 inclusief BTW. Voor dit tarief wordt u geholpen door twee ervaren verhuizers. Verder bent u ook hier verzekerd en tellen we geen voorrijkosten. Houd er rekening mee dat we ervan uit gaan dat een verhuizing binnen 4 uur klaar is. Als het langer duurt dan gaat er per uur € 144 bij.

Wij kunnen voor u ook een offerte opmaken als u andere wensen heeft. Neem in dit geval contact met ons op door te mailen naar info@verhuizenrondomarnhem.nl of te bellen naar 026 20 22 990. U kunt ons ook contacteren door ons contactformulier in te vullen.

Onze diensten als verhuisbedrijf in Zevenaar

Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf dat zorgt voor een perfecte verhuizing van begin tot eind. We pakken alles efficiënt in en zorgen ervoor dat meubels veilig worden uit en ingepakt. Ook zorgen we voor het transport van uw spullen naar uw nieuwe woning en zetten we alles netjes klaar. Door onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche zorgen wij ervoor dat verhuizen naar Zevenaar soepel verloopt. We helpen u natuurlijk ook graag wanneer u gaat verhuizen naar Doesburg of bijvoorbeeld Brummen.


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990