Verhuisbedrijf Velp

Bent u op zoek naar hulp bij het verhuizen rondom Velp? Wij van Verhuizen Rondom Arnhem kunnen u daarbij helpen! Zo hebben we een team van professionele verhuizers die uw spullen van uw oude woning naar uw nieuwe woning kunnen verhuizen. Bij een verhuizing komen vaak veel dingen kijken, ook dingen waar u in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Daarom luisteren wij naar de wensen en behoeften van de klant en nemen alle zorgen uit handen. De klant staat bij ons op één. Indien u dus een verhuisbedrijf rondom Velp zoekt, helpen wij u graag! Lees verder voor meer informatie.

Verhuizen naar Velp

Velp is een plaats met ruim 18.000 inwoners. Het is een dorp gelegen in Gelderland en valt onder de gemeente Rheden. Velp is een historische plaats met veel museums. Ook voor gezinnen met kinderen is Velp aantrekkelijk, de plaats heeft namelijk meerdere speeltuinen en activiteiten om te ondernemen. Daarnaast zijn er leuke fietsroutes, een camping, restaurants en theaters. Indien u wilt verhuizen naar Velp, helpen wij van Verhuizen rondom Arnhem u graag! Verhuizen kan verschillende emoties met zich meebrengen en kan erg stressvol zijn. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk stress weg te nemen door u een passende verhuizing te bieden. Voordat wij uw spullen verhuizen, stellen we daarom eerst samen een verhuisplan op. In dit verhuisplan worden uw wensen besproken, zodat wij de verhuizing snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Lees hier alvast enkele verhuistips voor een soepel verloop.

Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Onze verhuizers zijn vakbekwaam en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Wij proberen uw spullen schadevrij te verhuizen, maar mocht er toch iets kapotgaan tijdens de verhuizing, dan zijn wij ervoor verzekerd.

De verhuispakketten van Verhuizen rondom Arnhem

Bij het plannen van verhuizen rondom Velp bieden wij verschillende verhuispakketten waaruit u kunt kiezen. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en omvatten professionele verhuizers, een verhuisverzekering en geen kosten voor het voorrijden. We streven ernaar om de verhuizing binnen 4 uur te voltooien. Als er onverhoopt meer tijd nodig is, rekenen wij een vergoeding. Afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw spullen kunt u kiezen voor een kleinere of grotere verhuizing.

De kosten voor verhuizen rondom Velp

De prijzen van onze pakketten zijn inclusief BTW. Voor een kleine verhuizing bedragen de kosten € 720,00. Dit is inclusief vervoer en transport, 2 verhuizers, een verhuisverzekering en een verhuistijd van 4 uur. Voor een middelgrote verhuizing zijn de kosten € 999,00. Dit is inclusief vervoer en transport, 3 verhuizers, een verhuisverzekering en een verhuistijd van 4 uur. Als u een op maat gemaakte verhuizing wenst, kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Meer informatie & contact

Bent u van plan om te verhuizen rondom Velp? Of ergens anders in Gelderland? Wij van Verhuizen rondom Arnhem helpen u graag! Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch 026-2022990 of via onze e-mail info@verhuizenrondomarnhem.nl.


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990