Verhuisbedrijf Rheden

Staat er een verhuizing op de planning en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Rheden? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Het team van Verhuizen Rondom Arnhem bestaat uit een aantal vakkundige verhuizers die u al te graag helpen in dit proces. Wij zijn ons namelijk ervan bewust dat verhuizen heel wat stress met zich mee kan brengen. Wanneer u gaat verhuizen richting Rheden hoeft dat echter niet het geval te zijn. Wij garanderen namelijk een vlekkeloze verhuizing!

Verhuizen naar Rheden

Een prachtige gemeente in Gelderland, die bestaat uit dorpen en steden zoals Velp, Dieren en Ellecom (ook leuke plekken om naartoe te verhuizen!). U bent omringd door verschillende landgoederen en monumenten en navigeert zo van A naar B. Kom tot rust door te wandelen over de heide of sloof u uit tijdens het mountainbiken: deze stad heeft het allemaal. Verhuizen naar Rheden is een uitstekende keuze voor ieder die op zoek is naar rust, cultuur en natuur, gecombineerd met goede bereikbaarheid en mogelijkheden voor werk en studie. Wij helpen u dus graag zodra u besluit te verhuizen naar Rheden!                                                                                                                                                                                                                               

Met ons verhuisbedrijf naar Rheden

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan u veel gedoe en stress besparen. Daarom bieden wij een professionele verhuisservice aan. Ongeacht of u gaat verhuizen naar een klein appartement of een groot herenhuis, Verhuizen Rondom Arnhem zal zorgen dat dit succesvol verloopt. Dit geldt zowel voor particulieren als voor zakelijke verhuizingen. Ons verhuisbedrijf nabij Rheden weet hoe ze een bedrijfsverhuizing zo efficiënt en snel mogelijk kan uitvoeren. Zo kunnen u en uw collega’s spoedig aan het werk in het nieuwe pand.

Bij iedere verhuizing hanteren wij een persoonlijke aanpak om zo aan alle wensen te kunnen voldoen. Daarom kunt bij het verhuizen naar Rheden een persoonlijke en betrokken service verwachten van ons. Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en bij het plannen van uw verhuizing. Benieuwd hoe het te werk gaat? We hebben het in 5 stappen samengevat.

Meld uw verhuizing aan

Telefonisch of via onze website kunt u uw verhuizing aanmelden bij ons. Vervolgens kunnen wij alvast een indicatie maken van het aantal verhuizers, dozen, etc., voor een vlot verloop.

Bespreek de details met onze verhuisadviseur

Na de aanmelding zal onze verhuisadviseur contact met u opnemen. Samen stellen jullie een plan op, waarbij alle wensen en behoeften in acht worden genomen. Vraag ons team ook gerust voor verhuistips.

Laat uw spullen verhuizen naar Rheden

D-day is aangebroken: u kunt gaan verhuizen! Ons team zal bij u langskomen om de ingepakte spullen in te laden en te verhuizen naar uw nieuwe plek. Ook beschikken zij over alle nodige hulpmiddelen zoals steekwagens en verhuisdekens om uw spullen veilig te vervoeren.

U relaxt, wij halen de lege dozen op

Nu de spullen op locatie zijn gebracht, kunt u beginnen met het uitpakken en ordenen van uw spullen. Wij zullen uw verhuisdozen ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen of wegbrengen ervan. Op deze manier kunt u direct genieten van uw nieuwe woning!

Hoeveel kost het verhuizen naar Rheden?

Naast onze duidelijke manier van aanpakken, zijn wij ook transparant met betrekking tot onze tarieven. U kunt kiezen uit twee verschillende pakketten: een kleine verhuizing en een middelgrote verhuizing. Aan de hand van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden, kiest u één van de twee pakketten. Heeft u een grote verhuizing of weet u niet zeker of het een kleine of middelgrote verhuizing is? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. U kunt ons telefonisch bereiken via 026-2022990 of ons mailen via info@verhuizenrondomarnhem.nl


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990