Verhuisbedrijf Heteren

Verhuizen is voor de meeste mensen geen gemakkelijke taak. Er komt veel stress en planning bij kijken. Daarnaast kan het een hele uitdaging zijn om alles georganiseerd te houden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dat is waar een professioneel verhuisbedrijf in Heteren van onschatbare waarde kan zijn. Gelukkig bent u bij Verhuizen Rondom Arnhem aan het juiste adres hiervoor!

Verhuizen naar Heteren

Verhuizen Rondom Arnhem is de perfecte partner als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Heteren. Met onze jarenlange ervaring van het succesvol afronden van verhuizingen in deze regio zorgen wij ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Zo kunt u zich op andere zaken gaan focussen. Onze verhuizers zijn goed getrainde, gemotiveerde en professionele vakmensen. Zij weten precies wat er moet gebeuren om de verhuizing zo snel mogelijk en vlekkeloos af te ronden.                                                                                                                             

Wat bieden wij als verhuisbedrijf nabij Heteren?

Als u voor ons kiest bij het verhuizen naar Heteren, zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk hoeft te doen. Zo laten wij als eerste onze verhuisadviseur kijken naar de te verhuizen inboedel en wordt er een verhuisdatum afgestemd.

Zodra alles ingepakt is komen onze verhuizers alles weghalen en verplaatsen naar de nieuwe woning. Omdat onze verhuizers professioneel en ervaren zijn is dit meestal binnen 4 uur gedaan. Verder is de verhuizing volledig verzekerd vanuit ons en hoeft u hiervoor dus geen extra kosten te betalen.

De tarieven bij het verhuizen naar Heteren

Bij Verhuizen Rondom Arnhem hanteren wij 2 tarieven voor het verhuizen naar Heteren. Ten eerste hebben wij een tarief voor een kleine verhuizing. Als u voor dit pakket kiest dan kost dit € 720 incl. BTW. Hierbij wordt u geholpen door 2 verhuizers die alles zullen verhuizen voor u. Verder bent u volledig verzekerd en betaalt u geen voorrijkosten.

Ons tweede tarief is voor een middelgrote verhuizing. Dit zal u € 999 kosten incl. BTW. Bij deze verhuizing wordt u geholpen door 3 van onze verhuizers. Ook hier bent u verzekerd en betaalt u geen voorrijkosten!

De meeste verhuizingen zijn afgerond binnen 4 uur. Als u een voordelig en professioneel verhuisbedrijf nabij Heteren zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een verhuisbedrijf inzetten?

Waarom zou u een verhuisbedrijf inzetten, terwijl u dit met een paar vrienden ook kan doen? Als u gaat verhuizen heeft u waarschijnlijk heel veel dingen aan uw hoofd, los van de verhuizing zelf. Het inzetten van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat u kunt focussen op andere belangrijke zaken en de verhuizing aan ons over kunt laten.

Daarnaast weet een verhuisbedrijf precies wat ze doet, ongeacht of u naar bestaande bouw of nieuwbouw gaat verhuizen. Dit zorgt ervoor dat de verhuizing een stuk sneller, maar ook een stuk veiliger afgerond wordt. De kans dat uw meubels beschadigd raken als u professionele verhuizers inhuurt is een stuk kleiner dan wanneer dit gedaan wordt door een paar vrienden.

Dus bent u op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Heteren? Of toch rondom Duiven of Zevenaar? Zoek dan niet verder! U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Ook zijn we beschikbaar via info@verhuizenrondomarnhem.nl en kunt u altijd bellen naar 026 20 22 990 als u liever telefonisch contact heeft!


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990