Verhuisbedrijf Gelderland

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en overweegt u om te gaan verhuizen naar Gelderland? Dat begrijpen we heel goed, want het is een ontzettend leuke provincie die veel te bieden heeft. Wij helpen u graag bij het verhuizen. Als verhuisbedrijf in Gelderland kennen wij de provincie namelijk als geen ander. Verhuizen Rondom Arnhem is dan ook dé professionele partner voor al uw verhuiszaken.

Verhuizen naar Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Deze provincie heeft alles te bieden. Zo is er veel natuur te vinden, met prachtige fiets- en wandelroutes door bijvoorbeeld de Veluwe of een van de bossen (of klimbossen!) in Gelderland. Er zijn zelfs nog restanten van middeleeuwse bossen te vinden. Daarnaast is de rijke culturele achtergrond overal goed te zien. Er zijn tal van musea en kastelen te vinden, zoals in de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Aangezien Gelderland in de frontlinie lag tijdens de Tweede Wereldoorlog, zijn ook hier nog veel sporen van terug te vinden in de hele provincie. Maar ook de shop- en restaurantliefhebber wordt in Gelderland erg gelukkig. Zo hebben de grote steden Arnhem en Nijmegen een groot aanbod aan verschillende winkels en horecagelegenheden. En ook aan of op het water is het goed vertoeven! Dus, verhuizen naar Gelderland is zeker een goed idee.

Waarom Verhuizen Rondom Arnhem geschikt is als uw verhuisbedrijf in Gelderland

Wanneer u gaat verhuizen in Gelderland, is het belangrijk om een aantal zaken te regelen. Een daarvan is dat uw eigendommen op een veilige manier op het nieuwe adres komen. Ook al is het misschien een kleine afstand die u af gaat leggen, dan nog kan er tijdens de rit van alles gebeuren. Als u een verhuisbedrijf inschakelt weet u zeker dat u dit kunt voorkomen. Verhuizen Rondom Arnhem is het geschikte verhuisbedrijf in Gelderland om u daarbij te helpen. Zo staan wij bekend om onze professionaliteit en open communicatie. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er bij uw verhuizing komt kijken en zorgen wij ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Wat betaalt u voor verhuizen in Gelderland?

Wij begrijpen als geen ander dat een verhuizing al duur genoeg is, met kosten als de hypotheek, het kopen van nieuwe meubels en ga zo maar door. Als u uw eigendommen laat verhuizen door Verhuizen Rondom Arnhem komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze open communicatie betekent dat we ook transparant zijn over onze tarieven. En komen er onverhoopt toch kosten bij, doordat bijvoorbeeld de verhuizing langer duurt dan gedacht, dan bespreken we dit altijd van tevoren met u. Zo voorkomt u dat we achteraf kosten in rekening brengen waarvan u niet op de hoogte was.

Onze vaste tarieven zijn onder te verdelen in 2 pakketten, afhankelijk van de grootte van uw verhuizing. Bij een kleine verhuizing hanteren wij een bedrag van €720,- inclusief BTW, bij een middelgrote verhuizing hanteren wij een bedrag van €999,- inclusief BTW. U krijgt voor dit bedrag een aantal fijne extra’s, waaronder een verzekerde verhuizing, geen voorrijkosten en 2 of 3 professionele verhuizers.

Hoe werken wij als verhuisbedrijf in Gelderland? 

Wij werken met een heel makkelijk 5-stappenplan voor uw verhuizing. Zo is stap 1 het aanmelden van uw verhuizing, zodat wij alles in werking kunnen gaan stellen voor u. Stap 2 is het afstemmen van de details met onze verhuisadviseur, waarbij we alle details duidelijk met u bespreken. De 3e stap is het inpakken van uw spullen. Daarvoor ontvangt u van ons verhuisdozen en inpakpapier in bruikleen. Dan komt de grootste stap, stap 4: het verhuizen van al uw spullen. Onze professionals zorgen dat dit veilig, efficiënt en goed gebeurt. En dan hebben we nog stap 5, het uitruimen van de verhuisdozen. Nadat u alles heeft uitgeruimd komen wij de verhuisdozen leeg bij u ophalen, waardoor u niet met de rommel blijft zitten en wij deze kunnen hergebruiken. Wel zo goed voor het milieu!

Klaar om uw verhuizing aan te vragen bij ons, vul dan het formulier in en vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder! Van Arnhem tot Zevenaar. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken via 026-2022990 of mailen via info@verhuizenrondomarnhem.nl.


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990