Verhuisbedrijf Elst

Als u binnenkort gaat verhuizen naar Elst of juist plannen heeft om te verhuizen uit Elst, dan kan het handig zijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuizen Rondom Arnhem is de geschikte partij voor u! Als verhuisbedrijf ontzorgen we bij het inpakken, het transporteren en het uitpakken van alle spullen op de nieuwe locatie. Wij vertellen u graag meer over hoe wij als verhuisbedrijf in Elst te werk gaan en waarom het inschakelen van een verhuisbedrijf een slimme keuze kan zijn.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf helpt bij het verhuizen van uw spullen van de ene locatie naar de andere. Het verhuizen van uw inboedel kan een stressvolle ervaring zijn, en een verhuisbedrijf kan hierbij helpen door een aantal taken op zich te nemen. Als verhuisbedrijf helpen we in Elst en omgeving ten eerste met het inpakken van alle spullen. Onze verhuizers weten precies hoe ze alles zo efficiënt mogelijk kunnen inpakken.

Verder helpen we ook graag bij het demonteren en daarna het monteren van alle meubels waarbij dit nodig is. Zeker bij banken en kasten kan dit veel tijd en moeite schelen. Uiteraard vervoeren we ook alle meubels naar uw nieuwe woning. Na het transporteren van alle meubels helpen we tot slot met het klaarzetten van alles in uw nieuwe woning.

Verhuizen Elst

Als u een verhuisbedrijf in Elst zoekt dan is Verhuizen Rondom Arnhem de ideale partij. Ons team bestaat uit ervaren professionals die al jarenlang ervaring hebben met verhuizingen. Daarnaast zijn we ook erg bekend in de regio en weten we overal de weg rondom Arnhem.

Als u wilt verhuizen naar Elst dan ontzorgen we u graag. We hebben de juiste materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat we alles veilig en efficiënt kunnen vervoeren. Dit zorgt ervoor dat de kans een stuk kleiner is dat uw spullen beschadigd raken. Daarnaast hebben we ook een verzekering in ons pakket.

We zijn heel flexibel en het gaat ons erom dat de wensen van de klant vervult worden. Mede door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt, waardoor u uw tijd en energie kunt besteden aan belangrijkere zaken.

Tarieven van ons verhuisbedrijf nabij Elst

Bij Verhuizen Rondom Arnhem zijn er twee tarieven. Ten eerste hebben we een tarief voor een kleine verhuizing. Dit komt neer op € 720 inclusief BTW. Bij dit pakket wordt u geholpen door twee verhuizers, zijn er geen voorrijkosten en is de verhuizing uiteraard verzekerd. 

Ons tweede tarief is voor een middelgrote verhuizing. Deze verhuizing zal € 999 kosten inclusief BTW en bij deze verhuizing wordt u ondersteund door 3 verhuizers. Daarnaast zijn er geen voorrijkosten en is de verhuizing is verzekerd!

Let op! Meestal wordt een verhuizing binnen 4 uur afgrond. Als we langer dan 4 uur bezig zijn met een verhuizing, dan komt er € 144 (kleine verhuizing) per uur of € 201,50 (middelgrote verhuizing) bij dit tarief.

Neem contact op voor uw verhuizing in Elst

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Elst? Of toch rondom Bemmel of Duiven? Kies dan voor Verhuizen Rondom Arnhem! Als u vragen heeft of graag wilt verhuizen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

U kunt ons ook contacteren via info@verhuizenrondomarnhem.nl of 026 20 22 990.


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990