Verhuisbedrijf Doesburg

Bent u aan het overwegen om te gaan verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf in Doesburg? Dan is Verhuizen Rondom Arnhem dé partner voor u. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen in Arnhem en omgeving weten wij als geen ander hoe het werkt. Met onze vakbekwame, professionele verhuizers kunnen wij garanderen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Verhuizen naar Doesburg

De omgeving van Arnhem heeft vele mooie plaatsen, waaronder Doesburg. Twijfelt u of u wilt verhuizen naar Doesburg? Laat u dan overtuigen door de charme van deze stad. Deze Hanzestad barst namelijk van de bezienswaardigheden. Zo heeft Doesburg meer dan 150 musea en monumenten en is in elk straatje en aan elk huis te zien wat de rijke geschiedenis van deze stad is. Daarnaast is er een groot, gevarieerd winkelaanbod met een aantal bijzondere winkels en boetiekjes die gespecialiseerde producten aanbieden die niet zomaar overal te krijgen zijn. En ook voor heerlijke horecagelegenheden bent u hier op het juiste adres. Kortom, verhuizen naar Doesburg is altijd een goed idee!

Hoe werkt verhuizen met Verhuizen Rondom Arnhem?

Uw zoektocht naar een verhuisbedrijf in Doesburg is ten einde: Verhuizen Rondom Arnhem is namelijk uitermate geschikt om u te helpen verhuizen in Doesburg. Wij kunnen zowel uw particuliere als uw zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Dit alles met veel professionaliteit en een goede verhuisverzekering. Bij ons staat open communicatie hoog in het vaandel en wij zorgen er dan ook voor dat wij altijd zo duidelijk mogelijk zijn over het gehele verhuisproces. Van onze werkwijze tot onze tarieven, bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij het verhuizen helemaal onder de knie en weten we precies waar we op moeten letten. Daar plukt u de vruchten van, omdat de verhuizing zo vlekkeloos kan verlopen en u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe wij werken als verhuisbedrijf in Doesburg? Dat hebben we samengevat in 5 simpele stappen:

1. Meld uw verhuizing bij ons aan

2. Stem alle details af met onze verhuisadviseur

3. Ontvang onze verhuisdozen en inpakpapier in bruikleen en pak alles in

4. Laat onze professionals uw spullen verhuizen

5. Ruim de verhuisdozen uit en laat ze leeg door ons ophalen

U kunt dus meteen een verhuizing aanvragen bij ons, zonder poespas.

Wat kost verhuizen in Doesburg?

Over onze tarieven zijn wij heel helder. Wij werken met twee verschillende pakketten, een voor een kleine verhuizing en een voor een middelgrote verhuizing. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden kunt u voor een van de twee pakketten kiezen. Heeft u een hele grote verhuizing? Ook dan zijn wij het geschikte verhuisbedrijf in Doesburg. Neem hiervoor contact met ons op zodat we een offerte op maat voor u kunnen opstellen.

Klein verhuizen in Doesburg

Bij een kleine verhuizing kunt u er meestal vanuit gaan dat de verhuizing binnen 4 uur kan worden uitgevoerd. Hierbij hanteren wij een bedrag van €720,- inclusief BTW. Voor een kleine verhuizing kunt u van ons als verhuisbedrijf in Doesburg het volgende verwachten: geen voorrijkosten, een verzekerde verhuizing en 2 professionele verhuizers.

Middelgroot verhuizen in Doesburg

Ook bij een middelgrote verhuizing kunt u er meestal vanuit gaan dat we niet meer dan 4 uur nodig hebben voor het uitvoeren van uw verhuizing. Het tarief wat wij hierbij hanteren is €999,- inclusief BTW. Voor een middelgrote verhuizing kunt u van ons als verhuisbedrijf in Doesburg profiteren van de volgende extra’s: geen voorrijkosten, een verzekerde verhuizing en 3 professionele verhuizers.

Laat ons uw verhuizing regelen!

Als u aan het denken bent over verhuizen in Doesburg, neem dan contact met ons op en laat ons het voor u regelen! Ook helpen wij u met verhuizen in bijvoorbeeld Brummen en andere plaatsen in Gelderland. U kunt ons telefonisch bereiken via 026-2022990 of ons mailen via info@verhuizenrondomarnhem.nl


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990