Verhuisbedrijf Dieren

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in of rondom Dieren, dan bent u bij Verhuizen Rondom Arnhem aan het juiste adres. Of u nu wil verhuizen naar, binnen of buiten Dieren, ons ervaren team staat klaar om uw verhuizing tot een succes te maken. Verhuizen is een chaotische tijd en kan erg stressvol zijn, met ons aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij begrijpen dat elke verhuizing anders en uniek is, daarom luisteren wij naar uw wensen en behoeften rondom de verhuizing. Lees verder om meer te weten te komen over onze verhuisservice in Dieren, wij helpen u graag!

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf biedt professionele verhuisservices aan particulieren en bedrijven die van de ene locatie naar de andere verhuizen. Verhuizen kan een hele last zijn en kost bovendien veel tijd. Als verhuisbedrijf in Dieren en omgeving nemen we graag taken uit handen zoals het inpakken en uitpakken van verhuisdozen, demontage en montage van meubels, laden en lossen van spullen en transporteren van spullen van de ene locatie naar de andere.

Een verhuisbedrijf inhuren of zelf verhuizen?

Wij van Verhuizen Rondom Arnhem kunnen u helpen bij uw verhuizing, wij zorgen er dan voor dat de verhuizing soepel verloopt en dat het zware werk uit handen wordt genomen. Indien u de verhuizing zelf wil doen, komen er veel dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een verhuisverzekering afsluiten en zorgen voor transport. Indien u er voor kiest om Verhuizen Rondom Arnhem in te huren zal alles van A tot Z voor u geregeld worden. Wij ontzorgen u graag tijdens uw verhuizing!

Verhuizen rondom Dieren

Dieren is een plaats met ruim 14 duizend inwoners. Het is een dorp gelegen in de Nederlandse gemeente Rheden in Gelderland. Het is een aantrekkelijk dorp met cafés, restaurants en speelplekken voor kinderen. Indien u wilt verhuizen van of naar Dieren, helpen wij u met alle plezier! Verhuizen kan zorgen voor veel stress terwijl het eigenlijk een leuke stap is, wij proberen dan ook zo veel mogelijk stress weg te nemen door u een makkelijke verhuizing te bieden. Voordat wij uw spullen van locatie A naar locatie B verhuizen, stellen we eerst samen een verhuisplan op. In dit verhuisplan staan u wensen en behoeften zodat wij de verhuizing zo aangenaam mogelijk en volledig naar wens uit kunnen voeren.

Ons team zorgt voor de juiste verhuizing, we zijn vakbekwaam en kwaliteit wordt gegarandeerd. Al onze medewerkers zorgen voor een vlotte en schadevrije verhuizing. Mocht er wel iets kapot gaan tijdens de verhuizing, dan is dit uiteraard verzekerd.

Onze extra services

Bij Verhuizen Rondom Arnhem bieden wij ook extra services aan! Wij geven gratis verhuisadvies, een verhuisplan waar wij uw wensen en behoeften in kaart brengen, professionele verhuizers die voorzichtig te werk gaan, een verhuisverzekering en gratis verhuisoffertes.

Onze verhuispakketten

Indien u wilt verhuizen rondom Dieren, kunt u kiezen voor een van onze samengestelde verhuispakketten. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan uit: verhuizers, verhuisverzekering en geen voorrijkosten. Wij gaan ervan uit dat een verhuizing in 4 uur gedaan kan worden, indien er meer tijd nodig is hanteren wij een meerprijs. Indien u gaat verhuizen rondom Dieren kunt u voor een kleine of (middel)grote verhuizing kiezen, dit ligt aan uw behoeften of aan de hoeveelheid spullen die u graag wilt verhuizen.

De kosten van de verhuispakketten

De kosten van de pakketten zijn inclusief BTW. De kosten van een kleine verhuizing bedragen € 720,00 inclusief vervoer en transport, 2 verhuizers, verzekering en een verhuistijd van 4 uur. De kosten van een middelgrote verhuizing zijn € 999,00 euro inclusief vervoer en transport, 3 verhuizers, verzekering en een verhuistijd van 4 uur. Indien u een verhuizing op maat wilt, kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

Neem contact op met ons verhuisbedrijf nabij Dieren

Bent u van plan te verhuizen in en rondom Dieren? Of bijvoorbeeld rondom Elst of Rheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken via 026-2022990 of via onze e-mail info@verhuizenrondomarnhem.nl. Daarnaast kunt u ook meteen een verhuizing aanvragen!


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990