Verhuisbedrijf in Brummen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in of rondom Brummen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Verhuizen rondom Arnhem voeren verhuizingen uit met ervaren en vakkundige verhuizers. Verhuizen kan een hoop stress en spanning met zich meebrengen, wij zorgen er voor dat alles goed verloopt. Indien u interesse heeft in een verhuisbedrijf rondom Brummen, kunnen wij van Verhuizen rondom Arnhem u verder helpen.

Verhuizen in Brummen en omgeving, hoe doen we dat?

Een verhuisbedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen van uw inboedel van het oude adres naar het nieuwe adres. Naast deze belangrijke taak biedt Verhuizen Rondom Arnhem ook extra services aan, zoals het in- en uitpakken van verhuisdozen en het (de)monteren van meubels.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele verhuizing zelf te doen, maar daar komen veel dingen bij kijken. Wij van Verhuizen rondom Arnhem kunnen het werk uit handen nemen, zodat u alleen een voorbereiding hoeft te doen en voor de rest ons het zware werk laat doen.

Verhuizen rondom Brummen

Brummen is een plaats met ruim 8,5 duizend inwoners. Het is gelegen in de provincie Gelderland en ligt in de gemeente Brummen. Wij verhuizen graag uw spullen in of nabij Brummen. Als geen ander begrijpen wij dat verhuizen een hectische tijd is en wij zullen er voor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Voordat we beginnen met verhuizen, gaan we eerst met u in gesprek. Wij willen graag uw wensen en behoeften weten zodat wij de verhuizing zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Ieder persoon is uniek dus ons verhuisplan ook!

Onze professionele verhuizers zullen zorgen voor de juiste verhuizing. De verhuizers van Verhuizen Rondom Arnhem zijn vakbekwaam en garanderen kwaliteit! Wij spannen zich voor 100% in om de verhuizing vlot en schadevrij te voltooien. Indien er wel iets kapot gaat tijdens het verhuizen, zijn wij uiteraard verzekerd. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Extra service

Indien u kiest voor ons verhuisbedrijf in Brummen en omgeving – denk aan Bemmel en Zevenaar – dan krijgt u de volgende services: gratis verhuisadvies, een gesprek waar we de wensen en behoeften kunnen bespreken en vakbekwame verhuizers die met veel plezier te werk gaan. Daarnaast zit een verhuisverzekering erbij inbegrepen.

verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.De pakketten

Bij ons verhuisbedrijf in Brummen en omgeving kunt u kiezen voor een van onze samengestelde pakketten. Deze pakketten bestaan uit: verhuizers, verzekering, geen voorrijkosten en een tijd van 4 uur. Indien u gaat verhuizen rondom Brummen kunt u kiezen uit een kleine verhuizing of een middelgrote verhuizing, dit ligt aan het aantal spullen dat u wilt verhuizen.

De kosten

De kosten van de pakketten zijn inclusief BTW en zijn zorgvuldig samengesteld. Voor een kleine verhuizing betaalt u €720 inclusief vervoer, 2 verhuizers en verzekering. Voor een middelgrote verhuizing betaalt u €999 euro inclusief vervoer, 3 verhuizers en verzekering. Indien u ons voor een grote verhuizing wil inhuren kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

Contact

Bent u van plan te verhuizen in en rondom Brummen, neem dan contact met ons op! Wij van Verhuizen rondom Arnhem helpen u graag. Wij zijn telefonisch te bereiken via 026-2022990 of via onze e-mail info@verhuizenrondomarnhem.nl. Daarnaast kunt u ook meteen een verhuizing aanvragen!


026-20 22 990