Verhuisbedrijf Bemmel

Verhuizen Rondom Arnhem staat voor u klaar als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Bemmel. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat u kan helpen bij uw verhuizing naar of vanuit Bemmel en omstreken. Wij begrijpen dat een verhuizing een grote en vaak stressvolle gebeurtenis is, en we willen u daarom graag ontzorgen en een soepele overgang naar uw nieuwe thuis bieden.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk dat het vlekkeloos verloopt. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar aangezien het een hele opgave kan zijn kiezen mensen ervoor om een verhuisbedrijf in te zetten. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Door een verhuisbedrijf in Bemmel in te schakelen, kunt u een hoop tijd en stress besparen. Het verhuisbedrijf heeft de expertise en middelen om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het aanpassen aan uw nieuwe thuis.

Verhuizen naar Bemmel met Verhuizen Rondom Arnhem

Wij zijn gevestigd in Arnhem, waardoor we bekend zijn met de regio en we hier al vaker klanten hebben geholpen met een verhuizing. Bij het verhuizen in Bemmel begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en dat elk van onze klanten specifieke eisen heeft. Daarom zorgen wij voor een persoonlijke aanpak voor elke verhuizing die we uitvoeren. We beginnen met het luisteren naar uw behoeften en eisen en maken een plan dat daarop is afgestemd.

Onze verhuizers zorgen ervoor dat uw spullen veilig en efficiënt worden ingepakt en geladen in onze vrachtwagens. We hebben de benodigde materialen en hulpmiddelen om alles te verplaatsen, van zware meubels tot breekbare glazen voorwerpen. Bij aankomst op uw nieuwe locatie zorgen we ervoor dat alles op de juiste plaats wordt neergezet en uitgepakt, zodat u zich snel thuis kunt voelen. Dus bent u opzoek naar een verhuisbedrijf bij Bemmel, dan is Verhuizen Rondom Arnhem perfect voor u!

Wat zijn extra voordelen die u krijgt van ons als u gaat verhuizen rondom Bemmel? Ten eerste krijgt u verhuisadvies van ons. Als u voor ons kiest dan zit er ook een verhuisverzekering in de prijs begrepen. En tot slot hebben wij getrainde en professionele verhuizers die veel ervaring hebben en ervoor zorgen dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Tarieven

Wij hebben twee verschillende begin tarieven. Voor een kleine verhuizing betaalt u 720 euro inclusief BTW. Hierbij komen twee verhuizers verhuizen bij u. Meestal is een verhuizing binnen 4 uur gedaan. Als een verhuizing langer dan 4 uur duurt, betaalt u daarna 144 euro per uur. Voor een middelgrote verhuizing betaalt u 999 euro inclusief BTW. Hierbij wordt u ondersteund door 3 verhuizers. Wanneer het langer dan 4 uur duurt, betaalt u 201,50 euro per uur extra.

Contact met ons verhuisbedrijf nabij Bemmel

Bent u van plan om te gaan verhuizen in Bemmel? Neem dan gerust contact met ons op! Ook rondom Elst en Dieren helpen wij u met verhuizen.

U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook altijd mailen naar info@verhuizenrondomarnhem.nl


verhuizers + verhuiswagen

€ 720,- incl. BTW

  • Kleine verhuizing
  • 2 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een kleine verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 144,00  boven op de verhuisprijs.
Verhuizers + Vrachtwagen

€ 999,- incl. BTW

  • Middelgrote verhuizing
  • 3 verhuizers
  • Verzekerd
  • Geen voorrijkosten

vraag vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen wordt een middelgrote verhuizing uitgevoerd binnen 4 uur. Indien we langer bezig zijn dan 4 uur komt er per uur € 201,50  boven op de verhuisprijs.026-20 22 990