Referenties Verhuizingen

Hieronder vindt u referenties van klanten die u voor zijn gegaan. Onderaan deze pagina kunt u ook een referentie achter laten.

G.J. (Han) Smit:

"Ben verhuisd van Eibergen naar Angeren, verhuizer kwamen op tijd en pakten vlot door met het organiseren van de verhuizing. De verhuiswagen was snel geladen om deze weer uit te laden in Angeren. Mensen waren deskundig en vlot met de verhuizing. Geen klachten over dit bedrijf."

Werner:

"Onze verhuizing ging erg soepel. We voelden ons volledig ontzorgd. Vooral het demonteren en weer monteren van de kasten waren we erg blij mee. Vond dat het team goed op elkaar was ingesteld en had duidelijk ook veel ervaring. Aanrader dus!"

Wilma:

"Ik ben kort geleden verhuisd met RondomArnhem. Alles was prima geregeld, aardige mannen, vakkundig en helemaal binnen de afgesproken tijd. Zeer tevreden. Een aanrader!"

Jorma Klaassen:

"Gisteren super relaxed verhuisd met 'Verhuizen rondom Arnhem'. Goed teamwerk, kundig, zorgvuldig. Alles wat je nodig hebt op zo'n dag. Bedankt!"

Marije:

"Een super team heeft mijn ouders dit weekend verhuisd van Eerbeek naar Arnhem. Ze komen hun woord na, zijn op tijd, goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben ons veel werk uit handen genomen! Nog nooit zo weinig stress gehad bij een verhuizing. Ik raad iedereen het team van Rob aan om te verhuizen!"

Juulja:

"Een hele prettige en plezierige verhuizing meegemaakt zeker door deze verhuisdienst. Het is allemaal soepel en voorspoedig verlopen ! Beter als dit kun je volgens mij niet hebben ! Zeker een aanrader !"

Tanja:

"Verhuizen is stressen en al helemaal als je binnen 4 maanden 2x moet verhuizen. Maar over de verhuizing an sich hoefde ik niet in te zitten. Zelfs op Black Monday, de dag dat Nederland plat lag door de sneeuw, waren zij keurig op tijd en hebben mij soepel overgehuisd. Door de humor van de verhuizers zal ik deze dag niet snel vergeten (en door de dikke sneeuw overigens ook niet). En de verhuizing terug? De mannen werkten als paarden, maar de lach bleef op hun gezicht. Verhuizen Rondom Arnhem: geen stress, netjes en veel humor."

Willemien demmers:

"Ik moest acuut na 30 jaar door verkoop huis mijn huur appartement uit. Was erg gestrest daardoor. Erg fijn dat verhuizersrondomarnhem mij zo snel en goed gehumeurd geholpen hebben. Er kwam geen eind aan de dozen en vooral de 2 trappen naar mijn nieuwe huis waten dodelijk. Dank hiervoor."

Koos:

"Maandag 7 januari was het verhuisteam keurig op tijd. Om 10.30 uur stond alles in onze nieuwe woning. Alles werd netjes in dekens verpakt en met folie omwikkeld. We zijn erg tevreden."

Marlies:

"Op donderdag inpakken en vrijdag verhuizen. Het is allemaal razend snel ingepakt en alvast zo bij elkaar gezet kwa logistiek, zodat ze ze de volgende dag direct konden starten. Ik werd ook vriendelijk geassisteerd door een jongen met humor, want je begrijpt een vrouw wil zekere dingen zelf inpakken. De volgende dag is de verhuizing soepel verlopen, loodzware bedden die naar boven moesten. Chapeau! Deze dag nieuwe gezichten, maar ze wisten wat ze deden. Als vrouw in een nieuw geschilderd huis wil je geen beschadigingen hebben. Met veel humor hebben ze dit kunnen voorkomen. Kortom ik ben blij dat alles voorbij is want verhuizen met Rob en zijn team maken dit een stuk prettiger"

Joke Schipper-Molleman:

"Onlangs zijn wij verhuisd...helaas heeft mijn aanstaande man 2 dagen voor de verhuizing een onfortuinlijke val gemaakt en zijn heup gebroken. Gelukkig hadden wij verhuizen rondom Arnhem ingehuurd! Zonder hen had ik het nooit gered! Snel en netjes zijn alle spulletjes veilig in ons nieuwe huis aangekomen! Ik zal dit bedrijf dan ook iedereen aanraden!"

Witse en Thea De Jaeger:

"Onlangs, zijn wij verhuisd van Millingen aan de Rijn naar Zevenaar. Hiervoor hebben wij Verhuizen Rondom Arnhem ingeschakeld, waar wij zeer tevreden over zijn. Ruim van tevoren kregen wij de verhuisdozen etc. zodat we aan de slag konden met inpakken. De dag van de verhuizing is prima verlopen dankzij de 4 mannen die ontzettend hard en keurig hebben gewerkt, complimenten. Alles is heel overgekomen, ook dankzij de inpakker van de wagens, een man met ontzettend veel humor. Als je op zoek bent naar een verhuizer kunnen we dit bedrijf echt aanraden. En de prijs is ook leuk! We danken de heer Praat en zijn team voor hun inzet."

Witse en Thea De Jaeger:

"Onlangs zijn we verhuisd van Millingen aan de Rijn naar Zevenaar. Door de grote afsstand hebben we Verhuizen Rondom Arnhem ingeschakeld en dat is ons prima bevallen. We kregen ruim van tevoren dozen etc. aangeleverd zodat het inpakken voor ons kon beginnen. Op de verhuisdag zelf kwamen 2 wagens voorrijden met 4 medewerkers van het bedrijf. In het begin is het even aftasten omdat we zelf toch ook wel mee wilden helpen. Maar deze mannen hadden dat toch echt al vaker gedaan, dat was wel te merken. En wat hebben ze gesjouwd, petje af. En de medewerker die de auto's inpakte was de vrolijke noot van het stel. Aardige mannen, evenals de baas, de heer Praat. Mochten we ooit nog eens gaan verhuizen, zal nog wel even duren, dan gaan wij weer in zee met Verhuizen Rondom Arnhem. Wij kunnen het iedereen aanbevelen, ook wat betreft het prijskaartje!"

L. Slooten:

"Wat kunnen deze mensen hard werken! Ik heb grote bewondering voor Maarten, Arjen, 'Jerommeke' en Rob zelf die de offerte heeft opgesteld en erg goed bereikbaar is geweest voor vragen en de afhandeling van een incidentje. We hebben laten inpakken, verhuizen en uitpakken. Het viel een aantal uren tegen maar tot in de laatste seconde zijn er (zware) dingen in elkaar gezet. Alles met een grote zorgvuldigheid, zelfs in het donker en in de regen. De prijs is heel scherp en daar wordt heel hard voor gewerkt! Een kleine beschadiging is in overleg goed gerepareerd. Ik hoop nooit meer te verhuizen maar zal geen moment aarzelen om dit bedrijf weer te charteren. Dank voor het uit handen nemen van alles!"

Erik Kerkhof:

"Mijn verhuizing Arnhem Nijmegen via tip een geregeld bij Verhuizen Rondom Arnhem. Na de aankoop van mijn huis moest ik ook nog verhuist worden. Dit verhuisbedrijf was een schot in de roos. Handige zeer vriendelijke en hard werkende jongens. Na een telefoontje had ik al snel de verhuisdozen in huis waarna ik kon gaan inpakken. De verhuizing liep op de verhuisdag zo gesmeerd we binnen enkele uren konden beginnen de verhuisdozen op ons nieuwe adres weer uit te pakken. Prijs was zeer gunstig een dikke 10 krijgen van mij.. Een tevreden man Erik Kerkhof."

Maarten:

"Het verhuizen rondom Arnhem team heeft ons fantastisch geholpen met onze verhuizing. De reis ging van Arnhem naar Nijmegen. Eerder deed ik de verhuizingen vaak zelf, maar met de behulpzame mensen van dit verhuisbedrijf gaat alles veel soepeler. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden!"

tony:

"Een super team die van aanpakken weet en van elk probleem een uitdaging maken en weten op te lossen. Het is niet alleen een gunstige prijs, elk uur wordt ook hard gewerkt dus je krijgt kwaliteit voor je geld. Ik kan ze dan ook aanbevelen."

Barend jonkers:

"Prima bedrijf. We kregen snel een aanbod, die maar liefst 500 euro goedkoper was dan een ander bedrijf. Ze zijn er in geslaagd om in 1 dag alles in te pakken en in het nieuwe huis te brengen. Meer dan 35 kub, zonder enige schade oververhuisd. De groep deed fluitend het werk. Ze gingen niet weg voordat wij vonden dat alles in orde was. Bedankt mannen, het was een genoegen om met jullie te werken. B. Jonkers"

Walter:

"Een enorme klus: 100m3 vanuit het oude Polarepand aan het Jansplein naar de Bakkerstraat. Verhuizen rondom Arnhem draaide er haar hand niet voor om. Eigen inbreng was welkom waardoor de prijs nog gunstiger uitviel. Dit doet niemand beter. Complimenten voor de inzet en het meedenken."

Vangoud Advocaten, Arnhem:

"Rob en zijn team verhuizers hebben Vangoud Advocaten in Arnhem verhuisd van het Bothaplein naar de Apeldoornseweg. De verhuizing van een advocatenkantoor heeft nogal wat voeten in aarde: termijnen en procedures lopen door, alle dossiers moeten toegankelijk blijven en cliënten moeten te allen tijde te woord kunnen worden gestaan. Er was dus behoefte aan professionele verhuizers, en gelet op de geringe te overbruggen afstand maakten wij het liefste gebuik van een lokale partij. Daarbij maken wij, als Arnhems kantoor, graag gebruik van de diensten van Arnhemse ondernemers. Uiteindelijk was de offerte van Verhuizen rondom Arnhem het meest concreet: vaste bedragen, met daarbij de toezegging dat men desnoods tot in de nacht zou doorwerken om alles in één dag over te krijgen. Dat bleek gelukkig niet nodig. Door efficiënt gebruik te maken van de monteur en de verhuizers, was de klus aan het eind van de middag geklaard. Vangoud Advocaten kijkt dan ook terug op een soepel verlopen verhuizing. Achteraf werd inderdaad slechts het geoffreerde bedrag in rekening gebracht: geen verrassingen dus. Als ons kantoor (nog) verder groeit, doen wij graag weer een beroep op Verhuizen rondom Arnhem."

Judit:

"Vorige week heeft "verhuizen rond Arnhem" de verhuizing geregeld van mijn moeder, die naar een verzorgingstehuis gaat. Wat heel fijn was, dat wij alleen de spullen hoefden te stickeren die mee moesten en dat de verhuizers vervolgens alles inpakten. We waren zelf niet bij de verhuizing. Ze belden ons op de dag van de verhuizing op, omdat degene die de vloerbedekking had gelegd, een troep had achtergelaten. Het verhuisbedrijf heeft toen voorgesteld om alles goed te zuigen met een bedrijfsstofzuiger en alles op de plek te zetten die we van te voren op een plattegrond hadden aangegeven. Alles was heel netjes ingepakt en het zag er piekfijn uit, toen we voor de eerste keer in het appartement aankwamen. We zijn erg blij dat ons zoveel werk uit handen werd genomen, in deze hectische tijd! En voor een zeer redelijke prijs. Honderd procent aan te bevelen!"

Frans Terhorst:

"VerhuizenRondomArnhem heeft mijn schoonmoeder verhuisd van Arnhem naar Bemmel. Een prima keuze bleek het te zijn. Met de verhuislift konden de meeste spullen snel van de 2e verdieping gehaald worden en ook op het nieuwe adres was de lift zeer zinvol en tijdsbesparend om de spulletjes naar de 1e verdieping te brengen. Een goed team, vriendelijk, bescheiden, maar ook kundig en hard werkend. Ruim binnen de 5 uur was alles over. Heren bedankt!! Ik kan deze verhuizer iedereen aanraden!!"

Miriam:

"Recentelijk zijn we (gezin, 2 kinderen) verhuisd en hebben de hulp ingeroepen van dit bedrijf, dit alles is ons zeer goed bevallen Het team dat ons verhuisde wist van aanpakken, maar elk onderdeel is met zorg behandeld, dus geen geduw en getrek met je spullen, maar verstandige keuzes en geen gehaast. Het resultaat is dat we netjes en vlot zijn verhuisd. +++ kundig en slim team, relaxte mensen die rust bewaren, Flexibele planning (we hebben 2 x onze verhuizing uitgesteld...en dat was allemaal te regelen. Dus wat ons betreft een aanrader, ik ben tevreden! Een tevreden klant, Miriam"

Annet:

"Ik ben kort geleden van Nijmegen naar Arnhem verhuisd en degene die in mijn nieuwe huis woonde ging de omgekeerde weg. Een dubbele verhuizing dus en ik besloot het team van verhuizen rondom Arnhem in te schakelen omdat zij met een zeer gunstige prijs kwamen. Het ging allemaal fantastisch en ik ben ze zeer dankbaar! Uiterst vriendelijke mannen die ook nog eens keihard werken! Verhuizen is een rotkarwei, maar zij namen mij alles uit handen op een prettige en vakkundige manier en daar ben ik echt uitermate tevreden over!!! Groet, Annet"

Ook goede ervaring met Verhuizen RondomArnhem?

Laat het ons weten zodat wij het op deze pagina door kunnen vertellen.

026-20 22 990