Blog

Waarom kies je voor een verhuisbedrijf

Geschreven door praatrob, op 10 mei, 2019

Een verhuizing brengt vaak een hoop kosten met zich mee. De mogelijkheid is er om zelf vervoer te regelen en met vrienden of familie te verhuizen. Toch biedt Verhuizen Rondom Arnhem vele voordelen met zich mee en blijven de kosten minimaal.

Kostenbesparing

De verhuizing neemt tijd in beslag. Dit kan al snel oplopen tot een aantal dagen waarvoor je vrij dient te nemen. Als jou werk onder een cao valt is de kans aanwezig dat je recht hebt op één verhuisdag. Daarnaast dienen je hulptroepen ook vrij zien te regelen. Vervolgens moet je ook nog vervoer regelen, eten en drinken om de hulptroepen te voorzien van energie. Tel de kosten bij elkaar op en je zult zien dat de kosten van de offerte nog meevallen.

Bespaar jezelf lichamelijke klachten

Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar zijn. Je zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagen kampt met rugklachten. Professionele verhuizers doen dit dagelijks en zijn getraind. Een verhuisbedrijf bespaart je tijd en lichamelijke klachten

Zekerheid en garantie

Een verhuisbedrijf biedt zekerheid. Je loopt geen risico als iemand toch niet kan komen helpen. Vervolgens is de verhuizing ook verzekerd tot EUR 100.000. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, kan aardig in de kosten lopen.

026-20 22 990