Blog

Verhuizen Wanneer we het samen doen bespaard u werkelijk.

Geschreven door praatrob, op 7 juli, 2020

Wanneer u ons verhuisbedrijf in Arnhem inschakelt, dan kunt u op uw uitgaven besparen door ons bijv alleen het sjouwerk te laten doen. Het idee is dan dat u zelf de demontage en montage van bijv. Ikea paxkasten en bedden doet. Deze handeling vergt de meeste tijd in de verhuizing. Hierbij vindt u een handige link: https://www.youtube.com/watch?v=HKoqEPYF5x0

Okay hier gaat ie dan:

Senario ‘ de voordelige en stressvrije verhuizing’

We gaan over maand verhuizen dan belt u eerst VerhuizenRondomArnhem 026 8401562. Ik kom dan de verhuizing bij u bekijken en voorzie u dan van advies, ook kan ik een prijs achterlaten wat de verhuizing kost. Maken wij een overeenkomst dan laat ik direct de verhuisdozen , labels en inpakpapier achter. U kunt lekker gaan inpakken en schiften: wat neem ik mee en wat gooi ik dan eindelijk toch weg. Alles wat weg gaat zet u bijv. in de garage zodat er al wat overzicht ontstaat. De in te pakken verhuisdozen laat u op de kamer staan waar deze horen en u plakt er een labeltje op. Elk beetje tijd wat er over is s’avonds kunt u hier aan spenderen. Uiteindelijk een week voor de verhuizing of wanneer het uitkomt begint u met het demonteren van de meubels die niet door het trapgat heen gaan. Maak een foto van de bijv. Paxkast en label de linkerkant , bovenkant , rechterkant enz. ( u hoeft zeker niet elk schroefje eruit te halen) het sjouwwerk gaat stootvrij. Hou de kast gedemonteerd bij elkaar. In het nieuwe huis plakt u op elke ruimte een label ‘ wat de ruimte is’ bijv. Slaapkamer ouders!

Op de dag van verhuizing komen de verhuizers optie 2 of optie drie. https://www.verhuizenrondomarnhem.nl/ u goedgeluimd en als een goed geoliede machine verhuizen van uw oude naar uw nieuwe adres.

Het voordeel: