Blog

Ga voor een vlekkeloze verhuizing

Geschreven door praatrob, op 30 april, 2019

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing goed verloopt dien je structureel te werk te gaan. Maak van tevoren een plan over hoe je de verhuizing wilt aanpakken.

Planning maken

Voordat je aan de verhuizing begint is het handig om een planning te maken. Door per dag te vermelden wat er gaat gebeuren voorkom je dat er zaken worden vergeten. Vermeld er ook bij van wie je eventueel hulp krijgt of wie dit voor jou gaat doen. De taken zijn duidelijk verdeeld. Zodra de planning staat kun je gaan inpakken. Doe dit kamer voor kamer en gooi weg wat niet meer nodig is. Pak dozen ook niet te zwaar in. Begin bij kamers waar de minst gebruikte spullen liggen. Schrijf po dozen wat er inzit en van welke kamer het afkomstig is.

Voldoende hulpmiddelen

Denk verder dan alleen verhuisdozen. Zorg dat voldoende pakpapier hebt voor breekbare spullen en eventueel plastic wrap voor grote meubels om te voorkomen dat ze vies worden. Verhuisdozen kun je na de verhuizing weer doorverkopen of je maakt gebruik van de gratis verhuisdozen service. Andere overgebleven verhuis hulpmiddelen kunnen eventueel weer teruggebracht worden naar de winkel.

Voldoende hulp

Het is misschien prettig om je eigen spullen in te pakken maar wat extra hulp kan geen kwaad. Ook tijdens de verhuisdag kun je eventueel beroep doen op je vrienden, kennissen of familieleden. Het is handig om wat extra handen te hebben voor het uitruimen, klussen en poetsen.

Schakel een verhuisbedrijf in

Het is mogelijk om je eigen verhuizing te regelen, echter gaat dit vaak gepaard met een hoop tijd en stress. Heb je te weinig tijd om te verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf in. Een verhuisbedrijf helpt je met het leegruimen van de woning, met het veilig vervoeren van je eigendommen en met het op de plek zetten van de verhuisdozen.

Gaat u verhuizen in regio Arnhem of daarbuiten en heeft u daarbij hulp nodig? Verhuizen Rondom Arnhem staat graag voor u klaar!

 

026-20 22 990