Blog

Verhuizen Rondom Arnhem

Geschreven door praatrob, op 5 november, 2020

Verhuizen rondom Arnhem hoe doen we dat! Goed om te lezen.

De naam zegt het al Verhuizen Rondom Arnhem heeft zijn meeste verhuizingen rondom Arnhem waar de reistijd nihil is.

VerhuizenRondomArnhem voert elke verhuizing uit met ervaren en vakkundige verhuizers en garandeert zijn kwaliteit. VerhuizenRondomArnhem en zijn medewerkers zijn goed geluimd en spannen zich 100% in om de verhuizing vlot &  schadevrij te voltooien.

Middelgrote verhuizing tot 30m3 € 975,00 all-in. drie tot 4 verhuizers

Grote verhuizing tot 50m3 € 1175,00 altijd uitgevoerd met 4 verhuizers.

tevreden klanten

Geschreven door praatrob, op 14 juli, 2020

Leuke verhuizingen deze week.

Utrechtseweg Oosterbeek , Parkstraat Velp , Kerkstraat Angeren , Zadelmakerstraat Duiven , Velperweg Arnhem. Van Particuliere tot kantoor verhuizen. Appartement met een verhuislift , binnenstad of woonschip. VerhuizenRondomArnhem doet het met plezier en beleid.

Snelheid zonder fouten. Dat proberen we.

Geschreven door Rob Praat, op 20 mei, 2020

De voorbereiding voor een snelle voordelige verhuizing.

 1. Zeker in Corona tijd , geen kinderen aanwezig, veilige afstand bewaren en geef de verhuizers de ruimte!
 2. Alle dozen boekendozen , gewone verhuisdozen en garderobeboxen ingepakt en gelabeld
 3. plattegrondje gemaakt voor het nieuwe huis.
 4. in overleg doet u zelf de demontage en montage zodat de verhuizers van ‘ Verhuizen Rondom Arnhem’ alleen maar de meubels hoeven in te pakken en te zorgen voor het sjouwwerk.
 5. De meubels en verhuisdozen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet en u bent over.
 6. Tip ‘de verhuizers vinden het super leuk als u na een uurtje sjouwen een kopje koffie aanbied.

voordelig verhuizen Tip

Geschreven door Rob Praat, op

ivm met de moeilijke periode die ons allen treft hebben wij besloten om de verhuisprijzen iets bij te stellen. Wil je nu optimaal gebruik maken van onze vriendelijke verhuisprijs dan is voorbereiding de winst.

Vriendelijke groet,

verhuisteam VerhuizenRondomArnhem

Checklist verhuizen

Geschreven door praatrob, op 20 mei, 2019

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. De kans is aanwezig dat je iets vergeet of over het hoofd ziet. Om dit te voorkomen hebben we een checklist opgesteld.

Checklist verhuizen

Waar moet ik allemaal aan denken?

Verhuizen Rondom Arnhem aan het werk

Geschreven door praatrob, op 17 mei, 2019

Verhuizen Rondom Arnhem deze maand actief in Swarte dreef Westervoort , boomgaard Zutphen, Huyekamp Elst , Dirk Boutstraat Zevenaar, Industrieweg Nijmegen , Oostkanaalweg Nijmegen , bredestraat Huissen , Rheingoldstr Emmerich , Beemd Huissen, Tafel bergstraat Eindhoven , Beethovenlaan Doorwerth.

Wij wensen de verhuisden veel woonplezier

 

Planning voor bij een verhuizing

Geschreven door praatrob, op 13 mei, 2019

Bij het regelen van een verhuizing is het essentieel om hier een juiste planning voor te maken. Dit wordt helaas nog te vaak onderschat en uiteindelijk ontstaat tijdnood of worden punten over het hoofd gezien. Een dergelijke planning kan op verschillende manieren vormen hebben, uiteindelijk gaat het erom dat er orde ontstaat. Met behulp van dit artikel willen we helpen om de eerste stap te gaan zetten en tot een goede verhuisplanning te komen.

Voor het organiseren van een succesvolle verhuizing is het essentieel om een goede planning te maken. Dit wordt vaak niet gedaan door alle drukte die bij een verhuizing komt kijken. De kans wordt hierdoor groter dat er punten over het hoofd gezien worden. Met dit artikel kan jij beginnen aan het maken van een juiste verhuisplanning. Verhuizen is op te delen in drie fases:

 1. De voorbereiding
 2. De verhuisdag
 3. Na de verhuizing

Voorbereiding op het verhuizen

Er zijn natuurlijk een aantal zaken die voorafgaand geregeld deinen te worden. Begin op tijd met die zaken en plan ruim. Schakel ook tijdig een verhuisbedrijf in. Denk hierbij aan enkele maanden voordat de verhuisdatum geregeld wordt. Maak vervolgens ook alvast een inventarisatie van de spullen die verhuist gaan worden. Hierdoor wordt ook duidelijk wat van tevoren ingepakt kan worden. Maak ook gebruik van een verhuischeck list.

De verhuisdag

Nu de dag is aangebroken komen alle voorbereidingen samen op de verhuisdag. Zorg dat alles klaar staat en dat de mankracht aanwezig is in de vorm van een verhuisbedrijf en eventuele hulpkrachten. Door de juiste voorbereidingen zal er zo min mogelijk stress aanwezig zijn tijdens het verhuizen. Een draaiboek voor zo’n dag is geen overbodige luxe. Wat wordt eerst ingeladen en wie moet waar zijn. Het verhuisbedrijf zal alles in goede banen leiden en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Na de verhuizing

Controleer of alle spullen goed zijn aangekomen en hopelijk kan er snel genoten worden van de nieuwe woning. Loop na de verhuizing de checklist langs of er niks over het hoofd is gezien. Op onze website staat ook een aantal checklisten.  Vervolgens geef je de adreswijziging door om te voorkomen dat er nog post verschijnt op het oude adres. Zoek daarom uit waarbij de wijziging allemaal door gegeven dient te worden.

 

 

Waarom kies je voor een verhuisbedrijf

Geschreven door praatrob, op 10 mei, 2019

Een verhuizing brengt vaak een hoop kosten met zich mee. De mogelijkheid is er om zelf vervoer te regelen en met vrienden of familie te verhuizen. Toch biedt Verhuizen Rondom Arnhem vele voordelen met zich mee en blijven de kosten minimaal.

Kostenbesparing

De verhuizing neemt tijd in beslag. Dit kan al snel oplopen tot een aantal dagen waarvoor je vrij dient te nemen. Als jou werk onder een cao valt is de kans aanwezig dat je recht hebt op één verhuisdag. Daarnaast dienen je hulptroepen ook vrij zien te regelen. Vervolgens moet je ook nog vervoer regelen, eten en drinken om de hulptroepen te voorzien van energie. Tel de kosten bij elkaar op en je zult zien dat de kosten van de offerte nog meevallen.

Bespaar jezelf lichamelijke klachten

Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar zijn. Je zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagen kampt met rugklachten. Professionele verhuizers doen dit dagelijks en zijn getraind. Een verhuisbedrijf bespaart je tijd en lichamelijke klachten

Zekerheid en garantie

Een verhuisbedrijf biedt zekerheid. Je loopt geen risico als iemand toch niet kan komen helpen. Vervolgens is de verhuizing ook verzekerd tot EUR 100.000. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, kan aardig in de kosten lopen.

De do’s en don’ts bij verhuizen

Geschreven door praatrob, op 3 mei, 2019

Of u van de ene straat naar de andere straat verhuis of het halve land door moet trekken. De sleutel tot een stressvrije verhuizing is de voorbereiding en de planning. Hier zijn 10 Do’s en Don’ts voor tijdens het verhuizen.

Do’s

 1. Vraag een offerte aan. Het is officieel, je gaat verhuizen. Ga daarom in contact met verschillende verhuisbedrijven en vraag een offerte aan. Doe dit ruim van te voren zodat je genoeg tijd hebt om alles te plannen.
 2. Begin vroegtijdig met inpakken. Het laatste wat je wilt is stress door het inpakken met alle andere dingen die er gebeuren. Begin met spullen die je niet vaak gebruikt.
 3. Gebruik plastic wrap ter bescherming van uw bedden en banken om te voorkomen dat ze vies worden.
 4. Maak gebruik van stevige verhuisdozen voor al uw eigendommen
 5. Zorg ervoor dat alle stekkers eruit zijn van wasmachines, koelkasten ect. Voordat de verhuizers er zijn.
 6. Zorg voor een verzekering via uw verzekeringsmaatschappij of via het verhuisbedrijf.
 7. Blijf ontspannen. Niet altijd even makkelijk maar wel het proberen waard.

 

Don’ts

 1. Probeer niet zelf alle zware spullen te verplaatsen. Er zijn vele voorbeelden van ongelukken. Laat dit vooral door professionele verhuizers doen.
 2. Gebruik geen plastic op houten meubelen hierdoor kan het hout beschadigen.
 3. Laat geen kostbare spullen rondslingeren Berg niet alles op. Zorg ervoor dat noodzakelijke dingen beschikbaar blijven. Denk aan telefoon laders, schoonmaakspullen.

 

Ga voor een vlekkeloze verhuizing

Geschreven door praatrob, op 30 april, 2019

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing goed verloopt dien je structureel te werk te gaan. Maak van tevoren een plan over hoe je de verhuizing wilt aanpakken.

Planning maken

Voordat je aan de verhuizing begint is het handig om een planning te maken. Door per dag te vermelden wat er gaat gebeuren voorkom je dat er zaken worden vergeten. Vermeld er ook bij van wie je eventueel hulp krijgt of wie dit voor jou gaat doen. De taken zijn duidelijk verdeeld. Zodra de planning staat kun je gaan inpakken. Doe dit kamer voor kamer en gooi weg wat niet meer nodig is. Pak dozen ook niet te zwaar in. Begin bij kamers waar de minst gebruikte spullen liggen. Schrijf po dozen wat er inzit en van welke kamer het afkomstig is.

Voldoende hulpmiddelen

Denk verder dan alleen verhuisdozen. Zorg dat voldoende pakpapier hebt voor breekbare spullen en eventueel plastic wrap voor grote meubels om te voorkomen dat ze vies worden. Verhuisdozen kun je na de verhuizing weer doorverkopen of je maakt gebruik van de gratis verhuisdozen service. Andere overgebleven verhuis hulpmiddelen kunnen eventueel weer teruggebracht worden naar de winkel.

Voldoende hulp

Het is misschien prettig om je eigen spullen in te pakken maar wat extra hulp kan geen kwaad. Ook tijdens de verhuisdag kun je eventueel beroep doen op je vrienden, kennissen of familieleden. Het is handig om wat extra handen te hebben voor het uitruimen, klussen en poetsen.

Schakel een verhuisbedrijf in

Het is mogelijk om je eigen verhuizing te regelen, echter gaat dit vaak gepaard met een hoop tijd en stress. Heb je te weinig tijd om te verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf in. Een verhuisbedrijf helpt je met het leegruimen van de woning, met het veilig vervoeren van je eigendommen en met het op de plek zetten van de verhuisdozen.

Gaat u verhuizen in regio Arnhem of daarbuiten en heeft u daarbij hulp nodig? Verhuizen Rondom Arnhem staat graag voor u klaar!

 

026-20 22 990