Blog

Verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem: 5 zaken om te overwegen

Geschreven door praatrob, op 9 juni, 2023

In deze tijd wordt het steeds aantrekkelijker om voor een nieuwbouw huis te kiezen. Er zijn immers veel mensen die een huis zoeken en maar weinig bestaande huizen beschikbaar. Ook in de omgeving van Arnhem. Want ook in Arnhem is veel nieuwbouw beschikbaar. Wel zijn er een aantal zaken om aan te denken als u gaat verhuizen naar een nieuwbouw huis. U leest daarom in deze blog alles over het verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem.

Waarom kiezen voor Arnhem en nieuwbouw?

Behalve dat het in deze tijd lastig is om een bestaande woning te vinden door de grote vraag, zijn er nog vele andere redenen om in Arnhem voor nieuwbouw te kiezen. Zo is bij nieuwbouw vaak de hele straat en buurt nieuw, waardoor niemand nog weet wie er woont. U komt dus niet in een bestaande buurt waar alle buren elkaar al jaren kennen.

Daarnaast zijn nieuwbouw huizen onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en kunt u deze helemaal aanpassen en inrichten naar uw persoonlijke smaak. Verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem is ook nog eens een hele goede keuze, omdat Arnhem een prachtige gemeente is. Het is een groene gemeente met veel parken, horecagelegenheden en leuke winkels. Er worden bovendien veel evenementen georganiseerd, dus er is altijd wat te doen.

Verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem

Voor het verhuizen zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Het zijn dingen die vaak vergeten worden in alle drukte, terwijl ze uw verhuizing een stuk makkelijker kunnen maken. Een paar verhuistips kunnen u al goed op weg helpen, maar deze 5 zaken zijn toch ook belangrijker dan u denkt.

1. Zorg dat alles klaar is in uw nieuwbouw in Arnhem

Niets is vervelender dan dat u uw meubels heeft neergezet in Arnhem in uw nieuwbouw huis en het huis niet af blijkt te zijn. Bijvoorbeeld omdat de vloer opnieuw gelegd of afgemaakt moet worden, of er nog ergens een wand gestuukt moet worden. Zorg er daarom voor dat alles in huis helemaal klaar is voordat u er meubels neerzet. Dan weet u zeker dat er niets beschadigd raakt en u niet onnodig twee keer met alles aan het slepen bent.

2. Niet alles klaar? Regel een opslagruimte

Moet u toch noodgedwongen verhuizen terwijl uw nieuwbouw in Arnhem nog niet klaar is? Dan is het slim om een opslagruimte te regelen. Hier kunt u dan veilig uw meubels opslaan totdat u ze in uw nieuwe huis kunt plaatsen. Deze optie is ook slimmer dan de meubels toch al in uw huis neerzetten, zoals aangegeven bij punt 1.

3. Maak een verhuiskaart

Zoals bij elke verhuizing is het slim om een verhuiskaart te maken als u gaat verhuizen naar uw nieuwbouw in Arnhem. Zo zijn vrienden en familie meteen op de hoogte van uw nieuwe adres en kunnen ze eventueel op bezoek komen. Tegenwoordig zijn verhuiskaarten heel makkelijk online te maken. Het enige wat u hoeft te doen is een leuke foto te maken van uw nieuwe huis en de adresgegevens in te vullen.

4. Zet abonnementen om naar uw nieuwbouw in Arnhem

Vergeet vooral niet om alle post en andere abonnementen om te zetten naar uw nieuwe adres. Soms kan in Arnhem de nieuwbouw nog niet duidelijk staan aangegeven in adressenlijsten, dus let goed op. De straat, en soms zelfs de hele buurt, waar u gaat wonen, is immers nog vrij nieuw. Het is dus niet zo gek dat deze nog niet overal te vinden is. Denk bij abonnementen bijvoorbeeld aan internet en telefonie, tijdschriften of kranten en rekeningen die u thuis gestuurd krijgt.

5. Sorteer al uw spullen van tevoren

Misschien wel het belangrijkste punt van allemaal: zorg dat u alles van tevoren gesorteerd hebt. Het zou erg vervelend zijn als u allemaal spullen verhuist die u in Arnhem in uw nieuwbouw niet meer nodig heeft. Gaat u kleiner wonen? Dan is het al helemaal goed om te sorteren, omdat u wellicht niet alle spullen zomaar meer kwijt kunt. Wees daarom kritisch in wat u wel en niet mee wil nemen. Dat scheelt een hoop onnodig gesjouw.

Schakel hulp in voor het verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem

Er zijn altijd wel dingen die u gaat vergeten bij het verhuizen, hoe goed u zich ook voorbereid heeft. Daarom is het slim om de hulp in te schakelen van een professioneel verhuisbedrijf voor het verhuizen naar nieuwbouw in Arnhem. De professionele verhuizers weten precies wat ze doen, gaan veilig met uw spullen om en regelen alles voor u. En omdat elke verhuizing anders is, is het fijn om met een verhuisadviseur af te stemmen wat uw wensen zijn. U kunt een verhuizing vaak al heel makkelijk online aanvragen.

Met bovenstaande informatie kunt u hopelijk zorgeloos verhuizen en gaan genieten in Arnhem van uw nieuwbouw huis. Veel succes!

Verhuistips voor een efficiënte verhuizing

Geschreven door praatrob, op

Verhuizen kan een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Er komt zoveel bij kijken. Van het inpakken van al uw spullen tot het organiseren van transport en het regelen van nutsvoorzieningen op uw nieuwe adres. Maar met een goede planning en de juiste verhuistips kunt u het proces soepeler en efficiënter maken. In deze blog bespreken we enkele verhuistips voor een efficiënte verhuizing. We hopen dat u van deze verhuistips een checklist kunt maken!

Verhuistips voor de voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk en voor een verhuizing geldt dit al helemaal. Vandaar een aantal verhuistips voordat het inpakken gaat beginnen. Als eerste is het belangrijk dat u op tijd begint met de voorbereiding. Tijdens de verhuizing zelf zult u het echt enorm druk hebben. Zorg er dus voor dat alles wat u van tevoren kunt doen, gedaan is.

Ten tweede: koop of huur verhuisdozen. Als u wilt gaan verhuizen zijn verhuisdozen essentieel. Het is dus ook belangrijk dat u deze op tijd huurt of koopt. Wij raden aan om verhuisdozen te huren, want u verhuist niet heel vaak en het is een stuk goedkoper dan nieuwe dozen kopen.

Zorg daarnaast dat u op tijd alle administratieve zaken regelt. Denk hierbij aan het inschrijven bij de nieuwe gemeente, adreswijziging doorgeven aan uw werkgever, bank etc. Vergeet tot slot niet om uw energieleverancier te informeren over de verhuizing.

Verhuistips voor inpakken

Ten eerste is het handig om elke dag een aantal dozen in te pakken. Als u 6 weken van tevoren begint om elke dag 2 tot 3 dozen in te pakken dan hoeft u dit niet allemaal in één keer te doen. Dit scheelt veel tijd en stress tijdens de week van de verhuizing.

Zorg er ook voor dat al uw verhuisdozen stevig genoeg zijn om te verhuizen. Dus voordat u uw dozen huurt of koopt, controleer even of deze van goede kwaliteit zijn. Daarnaast is het heel belangrijk dat u genoeg vul- en inpakmaterialen heeft gekocht. Denk hierbij aan oude kranten of bubbeltjesplastic. Door dit materiaal in de dozen te leggen kunt u voorkomen dat spullen beschadigd raken. Dit kunt u vooral gebruiken als u de dozen niet helemaal vol krijgt.

Een andere tip is om onderdelen te bundelen die bij elkaar horen. Leg bijvoorbeeld kabels en draden van één elektronisch apparaat bij elkaar. Dan hoeft u bij het uitpakken niet uit te zoeken wat bij elkaar hoort. Verder is het handig dat u belangrijke spullen apart inpakt. Dit zijn spullen waar u makkelijk bij moet kunnen als het nodig is. Denk hierbij aan uw ID-kaart, rijbewijs, creditcard, medicijnen etc. Gebruik deze verhuistips tijdens het inpakken zodat dit nog soepeler verloopt.

Verhuistips tijdens de verhuizing

Allereerst is het belangrijk dat u de keuze maakt of u zelf gaat verhuizen of dat u dit door een verhuisbedrijf laat doen. Om deze keuze makkelijker te maken kunt u uzelf het beste een aantal vragen stellen. Zoals: kan ik dit financieren? Heb ik genoeg vrienden/familie die mij kunnen helpen? Ken ik mensen met apparatuur dat ik hiervoor nodig heb? En ga zo maar door. Dit zijn maar een paar vragen, maar ze geven wel al een duidelijk beeld van waar u aan moet denken als u twijfelt tussen zelf verhuizen of het door een verhuisbedrijf te laten doen.

Wij raden u aan om te kiezen voor een verhuisbedrijf. Dit zijn namelijk professionals die dit dagelijks doen. Met hun ervaring loopt de verhuizing sneller, efficiënter, veiliger en minder stressvol voor u. Zorg voor een goede communicatie met het verhuisteam en vertel hen precies wat u wilt.

Een van de meest belangrijke verhuistips voor tijdens de verhuizing zijn dat u alle meubels al in de juiste ruimtes probeert neer te zetten. Dit scheelt veel tijd als u alles woon-klaar gaat maken. Zorg verder ook dat alle verhuisdozen in een hoek van de kamer gezet worden. Pak vervolgens één voor één alles uit.

Met deze verhuistips kunt u uw verhuizing efficiënter en minder stressvol maken. Probeer daarnaast met deze verhuistips een checklist te maken. Begin op tijd met plannen, ruim voordat u begint met inpakken. Label uw dozen duidelijk en huur professionele verhuizers in om u te helpen. Zorg voor goede communicatie. Met deze aanpak kunt u uw verhuizing soepel en succesvol laten verlopen.

Verhuizen Rondom Arnhem

Geschreven door praatrob, op 5 november, 2020

Verhuizen rondom Arnhem hoe doen we dat! Goed om te lezen.

De naam zegt het al Verhuizen Rondom Arnhem heeft zijn meeste verhuizingen rondom Arnhem waar de reistijd nihil is.

VerhuizenRondomArnhem voert elke verhuizing uit met ervaren en vakkundige verhuizers en garandeert zijn kwaliteit. VerhuizenRondomArnhem en zijn medewerkers zijn goed geluimd en spannen zich 100% in om de verhuizing vlot &  schadevrij te voltooien.

Middelgrote verhuizing tot 30m3 € 975,00 all-in. drie tot 4 verhuizers

Grote verhuizing tot 50m3 € 1175,00 altijd uitgevoerd met 4 verhuizers.

tevreden klanten

Geschreven door praatrob, op 14 juli, 2020

Leuke verhuizingen deze week.

Utrechtseweg Oosterbeek , Parkstraat Velp , Kerkstraat Angeren , Zadelmakerstraat Duiven , Velperweg Arnhem. Van Particuliere tot kantoor verhuizen. Appartement met een verhuislift , binnenstad of woonschip. VerhuizenRondomArnhem doet het met plezier en beleid.

Snelheid zonder fouten. Dat proberen we.

Geschreven door Rob Praat, op 20 mei, 2020

De voorbereiding voor een snelle voordelige verhuizing.

  1. Zeker in Corona tijd , geen kinderen aanwezig, veilige afstand bewaren en geef de verhuizers de ruimte!
  2. Alle dozen boekendozen , gewone verhuisdozen en garderobeboxen ingepakt en gelabeld
  3. plattegrondje gemaakt voor het nieuwe huis.
  4. in overleg doet u zelf de demontage en montage zodat de verhuizers van ‘ Verhuizen Rondom Arnhem’ alleen maar de meubels hoeven in te pakken en te zorgen voor het sjouwwerk.
  5. De meubels en verhuisdozen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet en u bent over.
  6. Tip ‘de verhuizers vinden het super leuk als u na een uurtje sjouwen een kopje koffie aanbied.

voordelig verhuizen Tip

Geschreven door Rob Praat, op

ivm met de moeilijke periode die ons allen treft hebben wij besloten om de verhuisprijzen iets bij te stellen. Wil je nu optimaal gebruik maken van onze vriendelijke verhuisprijs dan is voorbereiding de winst.

Vriendelijke groet,

verhuisteam VerhuizenRondomArnhem

Checklist verhuizen

Geschreven door praatrob, op 20 mei, 2019

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. De kans is aanwezig dat je iets vergeet of over het hoofd ziet. Om dit te voorkomen hebben we een checklist opgesteld.

Waar moet ik allemaal aan denken?

Verhuizen Rondom Arnhem aan het werk

Geschreven door praatrob, op 17 mei, 2019

Verhuizen Rondom Arnhem deze maand actief in Swarte dreef Westervoort , boomgaard Zutphen, Huyekamp Elst , Dirk Boutstraat Zevenaar, Industrieweg Nijmegen , Oostkanaalweg Nijmegen , bredestraat Huissen , Rheingoldstr Emmerich , Beemd Huissen, Tafel bergstraat Eindhoven , Beethovenlaan Doorwerth.

Wij wensen de verhuisden veel woonplezier

Planning voor bij een verhuizing

Geschreven door praatrob, op 13 mei, 2019

Bij het regelen van een verhuizing is het essentieel om hier een juiste planning voor te maken. Dit wordt helaas nog te vaak onderschat en uiteindelijk ontstaat tijdnood of worden punten over het hoofd gezien. Een dergelijke planning kan op verschillende manieren vormen hebben, uiteindelijk gaat het erom dat er orde ontstaat. Met behulp van dit artikel willen we helpen om de eerste stap te gaan zetten en tot een goede verhuisplanning te komen.

Voor het organiseren van een succesvolle verhuizing is het essentieel om een goede planning te maken. Dit wordt vaak niet gedaan door alle drukte die bij een verhuizing komt kijken. De kans wordt hierdoor groter dat er punten over het hoofd gezien worden. Met dit artikel kan jij beginnen aan het maken van een juiste verhuisplanning. Verhuizen is op te delen in drie fases:

  1. De voorbereiding
  2. De verhuisdag
  3. Na de verhuizing

Voorbereiding op het verhuizen

Er zijn natuurlijk een aantal zaken die voorafgaand geregeld deinen te worden. Begin op tijd met die zaken en plan ruim. Schakel ook tijdig een verhuisbedrijf in. Denk hierbij aan enkele maanden voordat de verhuisdatum geregeld wordt. Maak vervolgens ook alvast een inventarisatie van de spullen die verhuist gaan worden. Hierdoor wordt ook duidelijk wat van tevoren ingepakt kan worden. Maak ook gebruik van een verhuischeck list.

De verhuisdag

Nu de dag is aangebroken komen alle voorbereidingen samen op de verhuisdag. Zorg dat alles klaar staat en dat de mankracht aanwezig is in de vorm van een verhuisbedrijf en eventuele hulpkrachten. Door de juiste voorbereidingen zal er zo min mogelijk stress aanwezig zijn tijdens het verhuizen. Een draaiboek voor zo’n dag is geen overbodige luxe. Wat wordt eerst ingeladen en wie moet waar zijn. Het verhuisbedrijf zal alles in goede banen leiden en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Na de verhuizing

Controleer of alle spullen goed zijn aangekomen en hopelijk kan er snel genoten worden van de nieuwe woning. Loop na de verhuizing de checklist langs of er niks over het hoofd is gezien. Op onze website staat ook een aantal checklisten.  Vervolgens geef je de adreswijziging door om te voorkomen dat er nog post verschijnt op het oude adres. Zoek daarom uit waarbij de wijziging allemaal door gegeven dient te worden.

 

 

Waarom kies je voor een verhuisbedrijf

Geschreven door praatrob, op 10 mei, 2019

Een verhuizing brengt vaak een hoop kosten met zich mee. De mogelijkheid is er om zelf vervoer te regelen en met vrienden of familie te verhuizen. Toch biedt Verhuizen Rondom Arnhem vele voordelen met zich mee en blijven de kosten minimaal.

Kostenbesparing

De verhuizing neemt tijd in beslag. Dit kan al snel oplopen tot een aantal dagen waarvoor je vrij dient te nemen. Als jou werk onder een cao valt is de kans aanwezig dat je recht hebt op één verhuisdag. Daarnaast dienen je hulptroepen ook vrij zien te regelen. Vervolgens moet je ook nog vervoer regelen, eten en drinken om de hulptroepen te voorzien van energie. Tel de kosten bij elkaar op en je zult zien dat de kosten van de offerte nog meevallen.

Bespaar jezelf lichamelijke klachten

Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar zijn. Je zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagen kampt met rugklachten. Professionele verhuizers doen dit dagelijks en zijn getraind. Een verhuisbedrijf bespaart je tijd en lichamelijke klachten

Zekerheid en garantie

Een verhuisbedrijf biedt zekerheid. Je loopt geen risico als iemand toch niet kan komen helpen. Vervolgens is de verhuizing ook verzekerd tot EUR 100.000. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, kan aardig in de kosten lopen.

026-20 22 990