Blog

een 3 tot 5 persoonshuishouden

Geschreven door praatrob, op 15 oktober, 2020

een 3 tot 5 persoonshuishouden staat veelal gelijk aan 40m3.

Een prijsvoorbeeld hiervoor staat gelijk aan 40m3 onderstaande bakwagen. De prijs is incl. btw

U krijgt van verhuizenRondomArnhem drie garanties.

Hoeveel is 24m3

Geschreven door praatrob, op 10 september, 2020

Onze nieuwe prijsstelling is duidelijk en helder, alles tot 24m3 wordt verhuisd door 4 verhuizers en kost de klant 975,00 incl. btw. Maar hoeveel is nu 24m3?

Eigenlijk is het heel simpel 24 wasmachines is 24m3 dit komt overeen met een twee tot drie persoons huishouden. Onze verhuiswagens zijn exact 24m3 en worden luchtdicht geladen dit wil zeggen van boven tot onder en van voor naar achter wordt de wagen compact vol geladen. Heeft u toch nog iets meer spullen wat bijvoorbeeld 2 verhuizers nog even op kunnen halen. Dan zijn de kosten na 24m3. 85,00 per uur all in. Stel u heeft 40m3 dan kunnen ook de twee verhuizers dit werk afmaken omdat de klub van 4 verhuizers alles al beneden en klaar heeft gezet.

Dit is de uitkomst zo efficiënt mogelijk werken waardoor de klant toch zo min mogelijk betaald.

Het nieuwe verhuizen!

Geschreven door praatrob, op 25 augustus, 2020

Nieuwe tijden , nieuw concept Waarom?

Snelheid en efficiëntie , kon u eerder kiezen tussen verhuizen met twee of drie ervaren verhuizers vanaf september 2020 worden alle verhuizingen uitgevoerd met 4 verhuizers. Toch kunnen wij u een goede richtlijn aanbieden qua verhuisprijs. Zo kost een verhuizing tot 24 m3 975,00 onafhankelijk hoe lang wij bezig zijn met de verhuisklus. Hoe berekenen wij de kosten. Onze verhuisbussen zijn 24m3 dit is een gemiddelde 2 tot 3 persoons-inboedel. De voordelen van 4 ervaren verhuizers is dat de klus snel gaat en dat u eerder kunt starten met de dozen uitpakken in uw nieuwe huis. Gaat uw inboedel toch niet in een keer mee dan moeten wij nog eenmaal rijden, hiervoor betaald u de verhuizers 37,50 per uur en dit kan vaak afgerond worden met twee verhuizers zodat de verhuisprijs nog lekker laag blijft.

De voordelen op een rij;

tevreden klanten

Geschreven door praatrob, op 14 juli, 2020

Leuke verhuizingen deze week.

Utrechtseweg Oosterbeek , Parkstraat Velp , Kerkstraat Angeren , Zadelmakerstraat Duiven , Velperweg Arnhem. Van Particuliere tot kantoor verhuizen. Appartement met een verhuislift , binnenstad of woonschip. VerhuizenRondomArnhem doet het met plezier en beleid.

Verhuizen Wanneer we het samen doen bespaard u werkelijk.

Geschreven door praatrob, op 7 juli, 2020

Wanneer u ons verhuisbedrijf in Arnhem inschakelt, dan kunt u op uw uitgaven besparen door ons bijv alleen het sjouwerk te laten doen. Het idee is dan dat u zelf de demontage en montage van bijv. Ikea paxkasten en bedden doet. Deze handeling vergt de meeste tijd in de verhuizing. Hierbij vindt u een handige link: https://www.youtube.com/watch?v=HKoqEPYF5x0

Okay hier gaat ie dan:

Senario ‘ de voordelige en stressvrije verhuizing’

We gaan over maand verhuizen dan belt u eerst VerhuizenRondomArnhem 026 8401562. Ik kom dan de verhuizing bij u bekijken en voorzie u dan van advies, ook kan ik een prijs achterlaten wat de verhuizing kost. Maken wij een overeenkomst dan laat ik direct de verhuisdozen , labels en inpakpapier achter. U kunt lekker gaan inpakken en schiften: wat neem ik mee en wat gooi ik dan eindelijk toch weg. Alles wat weg gaat zet u bijv. in de garage zodat er al wat overzicht ontstaat. De in te pakken verhuisdozen laat u op de kamer staan waar deze horen en u plakt er een labeltje op. Elk beetje tijd wat er over is s’avonds kunt u hier aan spenderen. Uiteindelijk een week voor de verhuizing of wanneer het uitkomt begint u met het demonteren van de meubels die niet door het trapgat heen gaan. Maak een foto van de bijv. Paxkast en label de linkerkant , bovenkant , rechterkant enz. ( u hoeft zeker niet elk schroefje eruit te halen) het sjouwwerk gaat stootvrij. Hou de kast gedemonteerd bij elkaar. In het nieuwe huis plakt u op elke ruimte een label ‘ wat de ruimte is’ bijv. Slaapkamer ouders!

Op de dag van verhuizing komen de verhuizers optie 2 of optie drie. https://www.verhuizenrondomarnhem.nl/ u goedgeluimd en als een goed geoliede machine verhuizen van uw oude naar uw nieuwe adres.

Het voordeel:

We zijn er voor u!

Geschreven door Rob Praat, op 20 mei, 2020

VerhuizenRondomArnhem bestaat 12 jaar , bedacht in de crisis van 2008.

Na regen komt altijd zonneschijn. Geboren vanuit de Antiek , ( het winkeltje Bienvenue Antiek& Brocante uit de Steenstraat) die ook een klap kreeg door de opkomst van het internet ( marktplaats) Daar stond ik dan met 2 bakwagentjes en 2 man personeel in dienst! Tot het moment dat ik weer eens vriend een moest verhuizen omdat ik toch al de auto had. De vriendenclub werd weer opgetrommeld en we gingen er weer tegenaan. Vol energie verhuisdozen treinen , en zorgen dat we zo snel mogelijk weer een voltooide verhuizing konden vieren. We grapten altijd tegen elkaar ( geen verhuisbedrijf die het beter zou doen.) En dat was het moment dat er een lampje ging branden. Inmiddels 11 jaar later doen we het nog steeds omdat we het zo leuk vinden.

vriendelijke groet, Team VerhuizenRondomArnhem Foto uit de oude doos verhuizing Boekhandel Polare

Snelheid zonder fouten. Dat proberen we.

Geschreven door Rob Praat, op

De voorbereiding voor een snelle voordelige verhuizing.

  1. Zeker in Corona tijd , geen kinderen aanwezig, veilige afstand bewaren en geef de verhuizers de ruimte!
  2. Alle dozen boekendozen , gewone verhuisdozen en garderobeboxen ingepakt en gelabeld
  3. plattegrondje gemaakt voor het nieuwe huis.
  4. in overleg doet u zelf de demontage en montage zodat de verhuizers van ‘ Verhuizen Rondom Arnhem’ alleen maar de meubels hoeven in te pakken en te zorgen voor het sjouwwerk.
  5. De meubels en verhuisdozen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet en u bent over.
  6. Tip ‘de verhuizers vinden het super leuk als u na een uurtje sjouwen een kopje koffie aanbied.

voordelig verhuizen Tip

Geschreven door Rob Praat, op

ivm met de moeilijke periode die ons allen treft hebben wij besloten om de verhuisprijzen iets bij te stellen. Wil je nu optimaal gebruik maken van onze vriendelijke verhuisprijs dan is voorbereiding de winst.

Vriendelijke groet,

verhuisteam VerhuizenRondomArnhem

Geschreven door praatrob, op 31 mei, 2019

Overdracht van je woning: Koopwoningen

Geschreven door praatrob, op 27 mei, 2019

Als je gaat verhuizen dan is er een moment waarop je je huis moet overdragen. Dit moment is voor koopwoningen anders dan voor huurwoningen. Vandaag behandelen wij alleen de overdracht van een koopwoning. Begin deze week hebben wij ook de overdracht van een huurwoning behandeld.

Overdracht van een koopwoning:
De officiële overdracht van een koopwoning is anders dan die van een huurwoning. De officiële overdracht van een koopwoning vindt bij de notaris plaats. Naast het ondertekenen van de leveringsakte en de hypotheekakte worden bij de notaris ook de sleutels overhandigd.

Voordat deze overdracht plaatsvindt raden wij aan om samen met de verkoper een laatste inspectieronde te doen om samen te kijken of het huis inderdaad opgeleverd wordt als afgesproken in de koopovereenkomst. Ben jij de koper van een koopwoning, dan is het belangrijk om tijdens deze laatste inspectie het huis goed te controleren. Eventuele schade of andere gebreken die later naar voren komen vallen niet onder de verantwoordlijkheid van de vorige eigenaar.

Het is niet verplicht om het koophuis bij de overdracht te inspecteren maar het is wel verstandig. Dit kan eventuele conflicten vermijden en de inspectie geeft jou als koper meer zekerheid.