);

Blog

We zijn er voor u!

Geschreven door Rob Praat, op 20 mei, 2020

VerhuizenRondomArnhem bestaat 12 jaar , bedacht in de crisis van 2008.

Na regen komt altijd zonneschijn. Geboren vanuit de Antiek , ( het winkeltje Bienvenue Antiek& Brocante uit de Steenstraat) die ook een klap kreeg door de opkomst van het internet ( marktplaats) Daar stond ik dan met 2 bakwagentjes en 2 man personeel in dienst! Tot het moment dat ik weer eens vriend een moest verhuizen omdat ik toch al de auto had. De vriendenclub werd weer opgetrommeld en we gingen er weer tegenaan. Vol energie verhuisdozen treinen , en zorgen dat we zo snel mogelijk weer een voltooide verhuizing konden vieren. We grapten altijd tegen elkaar ( geen verhuisbedrijf die het beter zou doen.) En dat was het moment dat er een lampje ging branden. Inmiddels 11 jaar later doen we het nog steeds omdat we het zo leuk vinden.

vriendelijke groet, Team VerhuizenRondomArnhem Foto uit de oude doos verhuizing Boekhandel Polare

Snelheid zonder fouten. Dat proberen we.

Geschreven door Rob Praat, op

De voorbereiding voor een snelle voordelige verhuizing.

  1. Zeker in Corona tijd , geen kinderen aanwezig, veilige afstand bewaren en geef de verhuizers de ruimte!
  2. Alle dozen boekendozen , gewone verhuisdozen en garderobeboxen ingepakt en gelabeld
  3. plattegrondje gemaakt voor het nieuwe huis.
  4. in overleg doet u zelf de demontage en montage zodat de verhuizers van ‘ Verhuizen Rondom Arnhem’ alleen maar de meubels hoeven in te pakken en te zorgen voor het sjouwwerk.
  5. De meubels en verhuisdozen worden op de nieuwe locatie op de juiste plek gezet en u bent over.
  6. Tip ‘de verhuizers vinden het super leuk als u na een uurtje sjouwen een kopje koffie aanbied.

voordelig verhuizen Tip

Geschreven door Rob Praat, op

ivm met de moeilijke periode die ons allen treft hebben wij besloten om de verhuisprijzen iets bij te stellen. Wil je nu optimaal gebruik maken van onze vriendelijke verhuisprijs dan is voorbereiding de winst.

Vriendelijke groet,

verhuisteam VerhuizenRondomArnhem

Geschreven door praatrob, op 31 mei, 2019

Overdracht van je woning: Koopwoningen

Geschreven door praatrob, op 27 mei, 2019

Als je gaat verhuizen dan is er een moment waarop je je huis moet overdragen. Dit moment is voor koopwoningen anders dan voor huurwoningen. Vandaag behandelen wij alleen de overdracht van een koopwoning. Begin deze week hebben wij ook de overdracht van een huurwoning behandeld.

Overdracht van een koopwoning:
De officiële overdracht van een koopwoning is anders dan die van een huurwoning. De officiële overdracht van een koopwoning vindt bij de notaris plaats. Naast het ondertekenen van de leveringsakte en de hypotheekakte worden bij de notaris ook de sleutels overhandigd.

Voordat deze overdracht plaatsvindt raden wij aan om samen met de verkoper een laatste inspectieronde te doen om samen te kijken of het huis inderdaad opgeleverd wordt als afgesproken in de koopovereenkomst. Ben jij de koper van een koopwoning, dan is het belangrijk om tijdens deze laatste inspectie het huis goed te controleren. Eventuele schade of andere gebreken die later naar voren komen vallen niet onder de verantwoordlijkheid van de vorige eigenaar.

Het is niet verplicht om het koophuis bij de overdracht te inspecteren maar het is wel verstandig. Dit kan eventuele conflicten vermijden en de inspectie geeft jou als koper meer zekerheid.

Overdracht van je woning: Huurwoningen

Geschreven door praatrob, op 24 mei, 2019

Als je gaat verhuizen dan is er een moment waarop je je huis moet overdragen. Dit moment is voor koopwoningen anders dan voor huurwoningen. Vandaag behandelen wij alleen de overdracht van een huurwoning. Begin volgende week wordt de overdracht van een koopwoning behandeld.

Overdracht van een huurwoning:
Bij het verlaten van een huurwoning vindt er meestal enkele weken voor het einde van de huurovereenkomst een voorinspectie plaats door de verhuurder. Bij deze voorinspectie bekijkt de verhuurder het huis en geeft hij of zij aan wat er aangepast moet worden voor de overdracht. Bij de voorinspectie mogen er meubels in het huis staan.

De eindinspectie valt samen met de uiteindelijke overdracht. Het huis moet schoon zijn, leeg zijn en er mogen geen meubels meer in het huis staan. Bij beide inspecties is het belangrijk om aanwezig te zijn, zodat er waar nodig is toegelicht kan worden.

Bij het intrekken van een huurwoning is het erg belangrijk dat je de woning meteen inspecteert op schade en gebreken. Mocht je wat vinden, geef dit direct door aan de verhuurder, zodat je niet aansprakelijk wordt gesteld voor de schade als je het huis ooit weer verlaat.

Checklist verhuizen

Geschreven door praatrob, op 20 mei, 2019

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. De kans is aanwezig dat je iets vergeet of over het hoofd ziet. Om dit te voorkomen hebben we een checklist opgesteld.

Checklist verhuizen

Waar moet ik allemaal aan denken?

Verhuizen Rondom Arnhem aan het werk

Geschreven door praatrob, op 17 mei, 2019

Verhuizen Rondom Arnhem deze maand actief in Swarte dreef Westervoort , boomgaard Zutphen, Huyekamp Elst , Dirk Boutstraat Zevenaar, Industrieweg Nijmegen , Oostkanaalweg Nijmegen , bredestraat Huissen , Rheingoldstr Emmerich , Beemd Huissen, Tafel bergstraat Eindhoven , Beethovenlaan Doorwerth.

Wij wensen de verhuisden veel woonplezier

 

Planning voor bij een verhuizing

Geschreven door praatrob, op 13 mei, 2019

Bij het regelen van een verhuizing is het essentieel om hier een juiste planning voor te maken. Dit wordt helaas nog te vaak onderschat en uiteindelijk ontstaat tijdnood of worden punten over het hoofd gezien. Een dergelijke planning kan op verschillende manieren vormen hebben, uiteindelijk gaat het erom dat er orde ontstaat. Met behulp van dit artikel willen we helpen om de eerste stap te gaan zetten en tot een goede verhuisplanning te komen.

Voor het organiseren van een succesvolle verhuizing is het essentieel om een goede planning te maken. Dit wordt vaak niet gedaan door alle drukte die bij een verhuizing komt kijken. De kans wordt hierdoor groter dat er punten over het hoofd gezien worden. Met dit artikel kan jij beginnen aan het maken van een juiste verhuisplanning. Verhuizen is op te delen in drie fases:

  1. De voorbereiding
  2. De verhuisdag
  3. Na de verhuizing

Voorbereiding op het verhuizen

Er zijn natuurlijk een aantal zaken die voorafgaand geregeld deinen te worden. Begin op tijd met die zaken en plan ruim. Schakel ook tijdig een verhuisbedrijf in. Denk hierbij aan enkele maanden voordat de verhuisdatum geregeld wordt. Maak vervolgens ook alvast een inventarisatie van de spullen die verhuist gaan worden. Hierdoor wordt ook duidelijk wat van tevoren ingepakt kan worden. Maak ook gebruik van een verhuischeck list.

De verhuisdag

Nu de dag is aangebroken komen alle voorbereidingen samen op de verhuisdag. Zorg dat alles klaar staat en dat de mankracht aanwezig is in de vorm van een verhuisbedrijf en eventuele hulpkrachten. Door de juiste voorbereidingen zal er zo min mogelijk stress aanwezig zijn tijdens het verhuizen. Een draaiboek voor zo’n dag is geen overbodige luxe. Wat wordt eerst ingeladen en wie moet waar zijn. Het verhuisbedrijf zal alles in goede banen leiden en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Na de verhuizing

Controleer of alle spullen goed zijn aangekomen en hopelijk kan er snel genoten worden van de nieuwe woning. Loop na de verhuizing de checklist langs of er niks over het hoofd is gezien. Op onze website staat ook een aantal checklisten.  Vervolgens geef je de adreswijziging door om te voorkomen dat er nog post verschijnt op het oude adres. Zoek daarom uit waarbij de wijziging allemaal door gegeven dient te worden.

 

 

Waarom kies je voor een verhuisbedrijf

Geschreven door praatrob, op 10 mei, 2019

Een verhuizing brengt vaak een hoop kosten met zich mee. De mogelijkheid is er om zelf vervoer te regelen en met vrienden of familie te verhuizen. Toch biedt Verhuizen Rondom Arnhem vele voordelen met zich mee en blijven de kosten minimaal.

Kostenbesparing

De verhuizing neemt tijd in beslag. Dit kan al snel oplopen tot een aantal dagen waarvoor je vrij dient te nemen. Als jou werk onder een cao valt is de kans aanwezig dat je recht hebt op één verhuisdag. Daarnaast dienen je hulptroepen ook vrij zien te regelen. Vervolgens moet je ook nog vervoer regelen, eten en drinken om de hulptroepen te voorzien van energie. Tel de kosten bij elkaar op en je zult zien dat de kosten van de offerte nog meevallen.

Bespaar jezelf lichamelijke klachten

Daarnaast kan verhuizen behoorlijk zwaar zijn. Je zult niet de eerste zijn die na een verhuizing dagen kampt met rugklachten. Professionele verhuizers doen dit dagelijks en zijn getraind. Een verhuisbedrijf bespaart je tijd en lichamelijke klachten

Zekerheid en garantie

Een verhuisbedrijf biedt zekerheid. Je loopt geen risico als iemand toch niet kan komen helpen. Vervolgens is de verhuizing ook verzekerd tot EUR 100.000. Een televisie of wasmachine per ongeluk laten vallen, kan aardig in de kosten lopen.