Algemene voorwaarden

Bij het tekenen van de offerte heeft u de algemene voorwaarden gelezen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

1.1 Overeenkomst

1.2 Opdracht

1.3 Betalingen

1.4 Verhuispakket

1.5. Verzekering

1.6 Toepasselijk recht en geschillen


1.1 Product

VerhuizenRondomArnhem voert elke verhuizing uit met ervaren en vakkundige verhuizers en garandeert zijn kwaliteit. VerhuizenRondomArnhem en zijn medewerkers zijn goed geluimd en spannen zich 100% in om de verhuizing vlot & schadevrij te voltooien.


1.1 Overeenkomst

Deze overeenkomst is tussen de klant en VerhuizenRondomArnhem


1.2 Opdracht

Een boeking is pas definitief wanneer u een akkoord heeft gegeven op de verhuisofferte.


1.3 Betalingen

Betalingen van de verhuisprijs wordt na afronding van de verhuizing op de verhuisdag betaald aan boord zijnde pinapparaat of per overmaking


1.4 Verhuispakket

1. Een middelgrote verhuizing tot 30m3 wordt verhuist binnen 6 uur door 3 verhuizers deze verhuizing en de prijs hiervoor bedraagt € 975,00 incl. btw in een uiterste geval duurt de verhuizing langer dan 6 uur omdat het moeilijk begaanbaar is of dergelijke in dit geval rekenen wij na 6 uur € 35,00 per verhuizer per uur.

2. Een grote verhuizing tot 50m3 wordt verhuist binnen 6 uur door 4 verhuizers deze verhuizing en de prijs hiervoor bedraagt € 1175,00 incl. btw in een uiterste geval duurt de verhuizing langer dan 6 uur omdat het moeilijk begaanbaar is of dergelijke in dit geval rekenen wij na 6 uur € 35,00 per verhuizer per uur.


1.5 Verzekering:

De verhuisprijs is incl. all-in verhuispolis welke een eigen risico kent van € 250,00 en een maximaal uit te keren bedrag van € 2500,00 per verhuizing. Teneinde geschillen te voorkomen wordt er na de verhuizing zorgvuldig bekeken of er schade tijdens de verhuizing en door onzorgvuldigheid van de verhuizers is veroorzaakt. Na ondertekening van beide partijen voor wel/ geen schade wordt claimen achteraf niet gehonoreerd.


1.6 Toepasselijk recht en geschillen:

De Overeenkomsten tussen verhuizen met de vakman en de opdrachtgever worden beheerst door Nederlands recht, een geschil zal aanhangig worden gemaakt bij de rechtbank te Arnhem.


026-20 22 990